MENY hamburgermeny Close-menu button
jensesund-B226.JPG

Klubbhytta

​​​Tønsberg og omegns JFF har sitt eget tilholdssted i Jensesund på Vestre Bolærne i skjærgården utenfor Nøtterøy og Tønsberg. ​

Tønsberg og o​megns JFF har sitt eget tilholdssted i Jensesund på Vestre Bolæren. Du ser den til venstre i bildet over. Jensesund er sundet mellom Vestre og Mellom Bolæren, og bua vår ligger i sydenden, femten meter fra vannkanten.

Bua har en grunnflate på 40 kvadratmeter og den har 4 doble køyer på hemsen, kjøkkenkrok med god kapasitet og kjøle/frysemuligheter, ovn/peis, sofa og stuebord, spisebord og stoler​​. Ved behov kan vi bruke ekstrasenger og få plass til 6-8 personer til. Standarden er moderat, men bra til turbruk. Ny og fin dusj og WC finnes i nabobygningen.

Bua er primært for organiserte aktiviteter, men resten av tiden kan den brukes av alle medlemmer. Du kan selvsagt ha med deg familie og venner. Du kan være der i inntil 5 sammenhengende døgn.

I nordenden av Vestre Bolæren finnes også en stor slette der du kan telte helt gratis. Det er to vannposter med springvann på sletta og det er utedo. Fin sandstrand mot Jensesund.

Jenseund havnekro serverer middag og kaferetter i tillegg til is, øl og mineralvann.

Det er fergeforbindelse fra Kanalen i Tønsberg til Jensesund og Bolærne i sommersesongen. Rutetider finner du på bolernebaaten.com.

Det er også taxibåt. Les mer på fjordtaxi-faerder.no eller ring 48314448.

Det har kostet oss mange penger å sette i stand bygningen og det koster litt å holde den i drift også. For å dekke inn noe av dette, tar vi inn en egenbetaling på kr 400,- pr døgn (uavhengig av hvor mange dere er). Du er også hjertelig velkommen når vi jobber dugnad, og da koster det ingenting å være der. ​

Lurer du på noe eller har lyst til å overnatte i bua kan du ringe Tore Gullik Dokken på 415 51 263. Når du har booket tid for oppholdet, betaler du til TOJFFs VIPPS 613705.​