Om oss

Velkommen til vårt lokallag Tønsberg og omegns jeger- og fiskerforening​.

Her finner du kontaktinformasjon og aktivitetstilbud.

Tønsberg og omegns jeger- og fiskerforening ble stiftet  21 mai 1919. Vi er tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, NJFF. Det betyr at du også er medlem av NJFF dersom du er medlem hos oss.

Tønsberg og omegns jeger og fiskerforening er åpen for alle, og har i dag omtrent 450 medlemmer. Alle kan delta på våre aktiviteter og medlemskap er ikke noe krav.

Vår virksomhet er organisert gjennom ulike arbeidsutvalg. Vi har i dag utvalg for jakt, barn og ungdom, jenter/damer og fiske. Foreningen driver også et aktivt arbeide med å kultivere bekker og elver i lokaldistriktet vårt og har du lyst til å være med på dette kan du se mer om det på hjemmesiden vår. Du finner mer informasjon om våre tilbud på utvalgenes respektive sider.

Dersom du brenner for noe og savner et tilbud om dette, hører vi gjerne fra deg. Ønsker du selv å delta i driften av foreningen gis det anledning til det.

TOJFF har foreningshytte på Vestre Bolæren. Mer info om dette finner du i menyen ​​øverst ​på siden.

 Du kan sende en e-post til lokallaget ved å kontakte noen av styremedlemmer under. De er tilgjengelige på mail eller telefon. TOJFF er også på FB​ og der kan du lese mer om aktiviteter vi har.

 

Tore Gullik Dokken

Nestleder

Per Ove Nilsen

Sportsfiske kontaktperson

Liv Elise Mikalsen

Kvinnekontakt

Eivind Ingvaldsen

Ungdomsansvarlig

Nils Kjetil Engø

Ungdomsansvarlig

Tore Gullik Dokken

Kontaktperson

Are Sollid

Leder jaktutvalg