Er du årets klubbmester i løpende elg?

Vi invitere alle våre medlemmer og skyttere til en spennende og utfordrende konkurranse på elgbanen tirsdag 8. august. Årets klubbmesterskap i løpende elg blir en kveld fylt med adrenalin, vennskapelig rivalisering og selvfølgelig imponerende skyting!

Publisert: 31. juli 2023 kl. 08.42

Sist oppdatert: 01. august 2023 kl. 07.43

Om du er erfaren skytter som allerede har imponerende treffsikkerhet eller nybegynner som ønsker å imponere deg selv og kanskje hente klubbmesterskapet hjem på første forsøk? Uansett ferdighetsnivå, ønsker vi å se deg tirsdag 8.august.

Vårt klubbmesterskap er åpent for alle medlemmer, og vi oppfordrer deg til å delta og være en del av det vennlige skyttermiljøet vårt. Klubbmesterskapet er også merkeskyting, premier og servering.

Løpende elg er en spesiell gren innen skyting som tester både reaksjonstid og presisjon som vil sette dine skyteferdigheter på prøve. Men husk, det handler ikke bare om konkurransen - det handler om å ha det gøy og sosialt sammen!

Så, merk av i kalenderen din tirsdag 8. august for klubbmesterskapet i løpende elg. Og ikke glem trening tirsdag 1. august for å forberede deg på best mulig.

Vi gleder oss til å se deg på skytebanene og ønsker alle deltakere lykke til. La oss sammen skape en kveld fylt med opplevelser og god stemning!

For mer informasjon og påmelding, besøk vår hjemmeside Klubbmesterskap - løpende elg 2023 eller ta kontakt med oss.