Klubbmesterskap 2023 - en klar vinner

Mandag 28.08.23 ble det gjennomført Gjerdrum JFF sitt årlige klubbmesterskap. Ett noe annerledes mesterskap enn vanlig - med en soleklar vinner!

Publisert: 09. september 2023 kl. 08.50

Sist oppdatert: 09. september 2023 kl. 08.55

Årets mesterskap måtte gjennomføres på sensommeren kontra juni som vanlig, det betydde en litt annen konkurranseform.

I år ble det skutt en serie per deltager og de 5 beste etter første serie gikk videre til finalen.

Det skulle skytes med 5 kastere, men da vi opplevde noen utfordringer med utstyret ble det endret til jegersporting med 3 kastere og fri montering.  Det ble skutt med on-report i første runde.

Det var totalt 11 stk til start, hvor 2 av disse var damer.

Etter første runde hadde vi følgende til finale, Even Skaarer, Kristoffer Krok, Øyvind Braate, Andy Rice og Thomas Moen.

Før finaleskytingen sto det likt mellom Even og Andy med 21 treff hver.

I finalen ble det skutt jegersporting hvor duene kommer simultant. VI gjorde altså finalen litt vanskeligere.

Allikevel var det to som skilte seg klart ut, Even og Kristoffer. Kristoffer skyter meget godt med 24 treff, men må se seg slått av Even som kliner til med 25 treff i finalen. Det står det respekt av.