MENY hamburgermeny Close-menu button

Klubbmesterskap leirdueskyting 2021

Lørdag 19 juni braket det løs med årets klubbmesterskap i leirdueskyting.

Med en litt vekslende værmelding i forkant, vi fikk like skyteforhold for alle og myggen viste sitt fravær i Ulvdalen må vi kunne si at årets klubbmesterskap i leirdueskyting var en suksess.  

Totalt 17 skyttere hadde tatt turen, med tre juniorer og en dame var det klart for 3 klasser under årets mesterskap.  Det skulles skytes to seirer, en jegertrap som kårer årets klubbmester og en seier jegersporting. Jegerpokalen kåres av total beste score etter jegertrap og jegersporting. Begge seriene ble skutt som lag med 25 skudd pr skytter.  

Det skilles ikke på klassene for klubbmester, men det ble allerede på de første lagene satt gode poengsummer.   

Årets klubbmester ble Per Kristian Dahle med 21 treff i jegertrap. Knut Barsnes Laache med 20 treff tok andre plassen. Rolf Kristian Fevik stakk av med 3 plassen, foran Øyvind Braathe og Steinar Aamodt som alle hadde 19 treff, men Rolf Kristian plassers foran etter beste serie.  

Beste dame ble Nina Wear – det står respekt av å still som eneste dame. Vi håper hun får konkurranse i 2022.  

Årets junior ble Sigve Snerlebakken-Aamodt foran Lukas Oterholt og Marius Heni Ruud.  

For jegerpokalen var det jevnt, Rolf Kristian, Øyvind B og Per Kristian leverte hele 22 treff på jegersportingen.  Med beste poengsum etter klubbmesterskapet vinner derfor Per Kristian også årets jegerpokal med 43 treff av totalt 50 skudd.  Rolf Kristian tar andreplassen foran Øyvind B i jegerpokalen, begge med 41 totalt. Rolf Kristian går foran med beste serie både i jegertrap og jegersporting.  

 

Styrtet i GJFF hadde en intern konkurranse, hvor det ikke overraskende ble Rolf Kristian som tok den gjeve første plassen. Lederen av leirduegruppen er resultatene ikke noe å skrive hjem om, men han ser seg godt fornøyd med arrangementet isteden.  

 

Komplette resultatlister blir publisert på vår hjemmeside. 

 

Vi gratulerer Per Kristian med en skikkelig storeslem! 

 

Dessverre finnes det ingen bilder av premieutdelingen - her ville ikke teknologien være med oss.