MENY hamburgermeny Close-menu button

Premieutdeling Ultimateren

Sesongen 21 er avsluttet, men premieutdelingen som skulle skjedd på årsmøtet mangler.

Publisert 18. juni 2022 kl. 08.03

Siden det ble avholdt digitalt årsmøte har vi valgt å gjennomføre den i Ulvedalen når det gjennomføres på KM Leirdue den 21/6. Så da er det bare å benytte anledningen til både å få med seg årets KM Leirdue, premieutdeling og ordinær skyting på løpende elg.                                                               Selve premieutdelinga skjer ca kl 18. KM starter kl 1730.

Resultatene for 21

Total

1 Øyvind Braate

2 Rolf Kr Fevik

3 Tom Kr Horwei

4 Joakim Stølan

5 Lukas Oterholt(Jr)

 

Motsatt kjønn

1 Nina Kristin Steen Wear

2 Elin Bjørklund

3 Maren Snerlebakken

 

Junior

1 Lukas Oterholt

2 Sigve Snerlebakken Aamodt

3 Sebastian Braate

 

Barn:

1 Sondre Stølan

2 Eskil Stølan

3 Ea Kristin Wear Trondsen 

 

 

Så tilbake til årets sesong.

Vi er godt i gang med Juni. Både KM Leirdue og Sommer fiske konkurransen er rett rundt hjørne. Fisket i marka nå er kanskje på sitt aller beste og vi vet at Martin har fått mange flotte fisker inn på lista som kommer i Juli.

Sammenlagt lista er det ikke store justeringer i mai kun noen få poeng hitt og ditt. Det kommer en større oppdatering i begynnelsen av Juli. Da er 4 av 5 klubbmesterskap gjennomført da ser vi nok at det strammer seg litt til.

Husk at med årets nye regler med at det er 4 konkurranser som gjelder i sammendraget er det fortsatt mulighet å satse hardt ut året og havne på topp. Og at all deltagelse gir lodd i uttrekks konkurransen som halvparten av premiepotten på 20000 går inn i.