MENY hamburgermeny Close-menu button

Ultimatern - status juli 2021

Oppdatert status for vår egen medlemskonkurranse

Tirsdag 11/5 fikk vi endelig avsluttet vi 2020 sesongen med premieutdeling i Ulvedalen.

Og for et premiebord det ble. Jaktia har vist seg og være en virkelig god samarbeidspartner. Det ble gitt ut premier for langt over 30000. Og det i en liten lokal forening som Gjerdrum jeger og fiskerforening er.

 

21 Sesongen er i gang og vi håper at det vanvittige premiebordet for 2020 gjør at det er flere som henger seg på i denne sesongen. Det ble av formann Tom Krisitan at 2021 Ultimater vinneren får en Sako S20. Dette er flaggskipet til Sako! https://www.jaktia.no/sako-s20-hunter-ceracoated (Sjekk link)

Det er så langt avholdt klubbmesterskap i isfiske konkurransen sommer fiske konkurransen og klubbmesterskap i leirdue. Som kjent kan man kun få poeng i seks konkurranser. 2 er gående hele året. Storfiskeren og Rovvilt pokalen. De to med fast dato som da er igjen er klubbmesterskap løpende elg 13/8 og klubbmesterskap jaktfelt november. Datoer kan endres opp mot arrangement. Så følg med på facebook og web.

Det har kommet jevnt og trutt innmeldinger i storfiskeren i mai og juni måned. Så nå er tiden for å komme seg ut med fiskestanga! Det er tatt 2 ørreter over 1 kg.

Rovvilt har Øyvind Braathe greit å ta en klar ledelse så langt i år med hele ti rever. Tar Øyvind sikte på 1.plass i år også? Det er fortsatt jakt på mink. Rev starter 15/7.

Foreningen har stor aktivitet. Dugnadsposten er det ingen problem å fylt ut. Ta kontakt med gruppeledere hvis du er interessert i noen time. 20timer girt full pott i sammen draget. Har du gjort timer med dugnad som ikke er registrert ta kontakt med utvalgsleder.

Ser dere feil med resultatlista er det bare å ta kontakt. Hvis du mener du skulle vært på lista kan det være at du ikke er medlem lenger. Det er kun medlemmer som kommer inn på ultimaterlista. Man kan melde seg inn etter avholdt mesterskap, men da kommer kun resultat fra siste konkurranse. Vi har opplevd at det er fler som har blitt borte fra våre medlemslister grunnet manglende betalinger. NJFF sender kun inn en innbetaling og ingen purring.

Resultatliste 

Resultater status