NJFF Ung

Det finnes det nesten 1500 barne- og ungdomsmedlemmer i lokalforeningene i Akershus og tallet er voksende. Fylkeslaget har en egen ungdomsleder, og et eget ungdomsutvalg. De aller flest lokalforeninger har også et eget ungdomsutvalg. Både lokalforeningene og fylkeslaget tilbyr en rekke aktiviteter for barn og unge.

Ungdomsleder i NJFF Akershus er: Jesper Maj Larsen, 920 48 900 / jesper-l@online.no

Aktiviteter

Mange av våre lokalforeninger har egne ungdomsutvalg som tilbyr aktiviteter gjennom hele året. Gå inn på din lokale forenings hjemmeside eller ring de og spør hvilke tilbud de har. De fleste aktiviteter legges ut i aktivitetskalenderen, som gjøre det lett og finne ut hvor og når aktiviteten skjer.

 

Kurs, utdanning og leir

Villmarks camp har en årelang tradisjon i Akershus og arrangeres i juli/august hvert år. Ungdomslederen i fylket har ansvar for leiren og den arrangeres i samarbeid med en lokalforening.

Ungdomslederkurs arrangeres av ungdomslederen i fylkeslaget og er et tilbud til de som ønsker å lære og lage aktiviteter for barn- og ungdom. Ungdomslederkurs arrangeres gjerne i samarbeid med våre nabofylker Oslo og Østfold.

 

Barnas friluftsdager

Vår friluftsveileder Andreas Frøsland lærer barn og unge om jakt, fiske og friluftsliv. Det meste av aktiviteten skjer i samarbeid med skolene i Akershus og flere hundre elever er med ut i løpet av året.

Tema for aktivitetene varierer etter ønske og årstid. Isfiske, matlaging, overlevelse, rovdyrkunnskap, fellefangst, fiske og mye mer. Her er det bare fantasien som setter grenser. Er det noen som ønsker at klassen skal ut å lære i friluft, eller en gruppe som trenger hjelp til en utedag? Ta kontakt

Friluftsveileder: Andreas Frøsland, 412 95 448 / andreas.frosland@njff.no

NJFF Ung External-link icon