MENY hamburgermeny Close-menu button

NJFF Akershus

Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere.

NJFF Akershus representerer 50 lokalforeninger med ca 12300 medlemmer, hvor ca 1200 er barn og unge under 26 år og drøyt 1500 kvinner.

Fylkeslaget ivaretar jakt-, fiske- og friluftsinteressene på regionalt og lokalt nivå, hjelper lokalforeninger og medlemmer og er bindeledd mellom disse og NJFF sentralt.

Lokallag i Akershus

Viktig oppfølging etter landsmøtet

Hver forening må vedta og melde til NJFF sentralt om det skal benyttes lav, middels eller høy kontingentsats for hovedmedlemmene.

Alle må sette seg inn i vedtektnormene og forberede årsmøtebehandling. Regionlag bør vedta nye vedtekter på årsmøter i 2022. Foreninger må vedta nye vedtekter senest på årsmøtene i 2023, men kan gjerne gjøre det allerede i 2022. 

Last ned vedtektsnorm for foreningene

Kommentarer til vedtektsnorm for foreningene

Last ned vedtektsnorm for regionlagene

Kommentarer til vedtektsnorm for regionlagene

Les mer External-link icon

Nyheter

Bjørn E. Mathiesen

Leder

Inge Mork

Nestleder

Bent Olav Nydahl

Styremedlem

Erik Andreassen

Styremedlem

Per Steinar Slang

Styremedlem

Endre A Stakkerud

Styremedlem

Hilde Rasmussen

Kvinnekontakt

Jesper Maj Larsen

Ungdomsansvarlig

Finn Eide

Styremedlem

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!