Skogsfugljakt

OJFF har gleden av å tilby eksklusiv skogsfugljakt på eget terreng i Strandbygda i Elverum ca. 2 times kjøring fra Oppegård til en meget hyggelig pris for våre medlemmer.

Publisert: 30. juni 2022 kl. 21.29

Sist oppdatert: 09. oktober 2023 kl. 20.59

Om tilbudet

OJFF har inngått leieavtale på storfuglterreng som inkluderer overnatting i enkel hytte uten strøm, med ved og gass. Plass til 4 personer i hytta. OJFF er eneste leietaker på dette terrenget, noe som betyr at når medlemmene i OJFF jakter her, er man alene. 

Jakta foregår i Elverum kommune ca 15 km fra sentrum. Terrenget er lett skrånende fra Glomma og nord østover fordelt på 2 teiger. Kart over jaktområdet blir tilgjengelig på wehunt ved ankomst. Det er fine biotoper i et område hvor det ikke har vært jaktet noe særlig de siste 10 årene. Skogsbilveier i området gjør det enkelt å forflytte seg. Husværet vil ligge i nærheten av terrenget, men man må bruke 5-10 min med bil. På enkelte av vegene i området må det betales bomavgift. 

Jakten gjelder for inntil 4 geværer og 2 hunder. Jaktperioden går fra 10/9-2023 - 23/12-2023 Det er et opphold i fuglejakta fom. 23/9- 2/10 pga. elgjakta. Dette følger av oversikten. Eventuell samjakt med elgjegere koordineres av Spellplassen. 

Det åpnes for småviltjakt alle dager og alle helger og prisen differensieres mtp. helg og ukedag samt når på året jakta bookes. Pris fremkommer i aktivitetskalenderen.  Pris som er oppgitt er totalpris eks. transaksjonsgebyr og inkluderer jaktrett for fire jegere samt leie av jakthytte. Jaktretten gjelder alt småvilt med unntak av røy, som er fredet. 

Betingelser

Følgende betingelser gjelder for booking og utførelse av jakt.

  • Helg gjelder jakt i 3 dager fra fredag kl 06:00 til søndag kl 21:00. 
  • En jaktdag defineres ellers fra kl 06:00 - 21:00 øvrige dager.
  • Utsjekk fra hytte skal være utført innen kl 21:00 siste dag man har booket slik at det er mulig for neste jeger å ankomme hytta kvelden før jaktdag. 
  • Av solidaritetshenyn tillates det inntil 3 enkeltdager og inntil 1 helg booket av samme jeger. Jakt må være utført før ny booking kan legges inn. Dette for å sikre at tilbudet er tilgjengelig for flest mulig av våre medlemmer. 
  • Den som booker er ansvarlig for turen og for at hytta overlates i samme eller bedre stand som når man overtok den. 
  • Booking håndteres gjennom påmelding i aktivitetskalenderen til Oppegård Jeger- og fiskeforening.

Informasjon om overnatting 

Enkel overnatting i skogkoie/hytte. Vedfyring for oppvarming og gassbluss for matlaging. Det er parafinlamper og stearinlys som belysning. Sovekoia har svartovn til oppvarming. Vann til matlaging og lignende finnes på vannkanne. Kopper, glass og bestikk er tilgjengelig på hytta. 

Ved til hyttene finnes på plassen. 

Toalettfasiliteter består av en utedo. All søppel fjernes ved avreise. 

Tilgjengelighet, priser og booking skjer via aktivitetskalederen: https://www.njff.no/akershus/oppegard/jakt 

 

Veien_dit.png
Veien fra Kolbotn 

Se veianvisning på https://goo.gl/maps/WKq7fuWaDRgE9moB8

jaktarea.jpg
Jaktområdet. (Kun for illustrasjon, bruk WeHunt for presist kart)
 
hytte.jpg
Hytte med bålplass 
 
IMG_57531.jpg
Svanåsenhytta
IMG_57521.jpg
Inngangsparti
IMG_57511.jpg
Fire sengeplasser
IMG_57491.jpg
Middagsbordet
IMG_57481.jpg
Kjøkken