Skogsfugljakt

OJFF har gleden av å tilby eksklusiv skogsfugljakt på eget terreng i Strandbygda i Elverum ca. 2 times kjøring fra Oppegård til en meget hyggelig pris for våre medlemmer.

Publisert 07. juli 2022 kl. 20.05

OJFF har inngått leieavtale på storfuglterreng som inkluderer overnatting i enkel hytte uten strøm, med ved og gass. Plass til 4 personer i hytta. OJFF er eneste leietaker på dette terrenget, noe som betyr at når medlemmene i OJFF jakter her, er man alene.  

Jakta foregår i Elverum kommune ca 15 km fra sentrum. Terrenget er lett skrånende fra Glomma og nord østover fordelt på 2 teiger. Kart over jaktområdet blir tilgjengelig på wehunt. Det er fine biotoper i et område hvor det ikke har vært jaktet noe særlig de siste 10 årene. Skogsbilveier i området gjør det enkelt å forflytte seg. Husværet vil ligge i nærheten av terrenget, men man må bruke 5-10 min med bil. På enkelte av vegene i området må det betales bomavgift. 

Jakten gjelder for inntil 4 geværer og 2 hunder. Jaktperioden går fra 10/9-2022 - 23/12-2022 Det er et opphold i fuglejakta fom. 23/9- 2/10 pga. elgjakta. Dette følger av oversikten. Eventuell samjakt med elgjegere koordineres av Spellplassen.  

Det åpnes for småviltjakt alle dager og alle helger og prisen differensieres mtp. helg og ukedag. Pris som er oppgitt er totalpris eks. transaksjonsgebyr (Spond) og inkluderer jaktrett for fire jegere samt leie av jakthytte. Jaktretten gjelder alt småvilt med unntak av røy, som er fredet.  Helg bookes fra fredag kl 06:00 til søndag 21:00, med unntak av første helga hvor booking skjer fra lørdag 10.09 kl 06:00 til mandag 12.09 kl 21:00. Det er ikke anledning til å booke kun en helgedag. Ukedager kan bookes som enkeltdager. Det er åpnet for booking med Spond og betaling skjer ved booking. Den som booker er ansvarlig for turen og for at hytta overlates i samme eller bedre stand som når man overtok den.  

Informasjon om overnatting 

Enkel overnatting i skogkoie/hytte. Vedfyring for oppvarming og gassbluss for matlaging. Det er parafinlamper og stearinlys som belysning. Sovekoia har svartovn til oppvarming. Vann til matlaging og lignende finnes på vannkanne. Kopper, glass og bestikk er tilgjengelig på hytta.  

Ved til hyttene finnes på plassen.  

Toalettfasiliteter består av en utedo. Søppel fjernes ved avreise. 

Kalender med prisliste finner du på Spond:  https://spond.com/client/groups/CD4009E8D17B4F2A961068B639AEC1DF-S-804AF5DE77724BC78A003C610D9DE60A/events 

Veien_dit.png
Veien fra Kolbotn 

Se veianvisning på https://goo.gl/maps/WKq7fuWaDRgE9moB8

jaktarea.jpg
Jaktområdet. (Kun for illustrasjon, bruk WeHunt for presist kart)
hytte.jpg
Hytte med bålplass (Illustrasjonsbilde, eksakt koie/hytte avklares)
interior.jpg
Hytte inneplass (Illustrasjonsbilde, eksakt koie/hytte avklares)