Jakt

Alle som skal drive ordinær jakt må ha bestått jegerprøve og ha betalt den årlige jegeravgiften til staten.

Våre jakttilbud

Rådyrbukk skutt

Bli med nye og erfarne jegere på rådyrjakt i terrengene Oppegård JFF disponerer i nærområdet vårt.

Informasjon om tilbudet

OJFF leier jaktrettigheter i flere forskjellige områder i (tidligere) Oppegård kommune. Noen områder er på privat grunn og noen områder er kommunale. All rådyrjakt foregår som lagjakt i helgene. 

For å jakte rådyr i Oppegård JFF må man delta på et årlig obligatorisk sikkerhetsmøte samt på to dugnader. På sikkerhetsmøtet gjennomgår vi jaktbetingelsene og sikkerhetsreglene, og man får kjøpt jaktkort. Her er presentasjonen fra møtet i 2023. På dugnadene rydder vi poster og sikrer at alle blir godt kjent i terrengene våre.

Jaktsesongen på rådyr varer fra 10. august til 23. desember.

Informasjon om dugnader og fellesjakter skjer i appen Spond. Last ned appen og meld deg inn i gruppen Oppegård jeger og fisk.

I jaktloggen finner du oppdatert oversikt over fellinger og kvotene på hvert terreng, med kalender for oppmøtetid. Se også ettersøksringen.

 

Oppegård JFF benytter Spond!

Oppegård JFF benytter Spond som verktøy for å organisere jakt og dugnader.

Klikk her for tilgang til Spond

villsvin
Villsvin

Bli med på spennende villsvinjakt i Sverige! Oppegård JFF arrangerer turer for inntil seks jegere til vårt viltrike terreng i Kalmar. Enten du er en fersk eller erfaren jeger, så vil våre reiseledere sørge for at du får en minnerik og spennende tur.

For mer informasjon og reisekalender trykk her

Video fra jaktområdet

 

Rev.jpg

Prøv gluggejakt på rev! Oppegård JFF disponerer to glugger der foreningens medlemmer kan jakte rev hele sesongen igjennom, både i helger og på hverdagene.

Informasjon om tilbudet

Booking skjer i et Google regneark. Hver felte rev gir et lodd i trekningen om et gratis rådyrkort. Det trekkes om totalt tre sesongkort på rådyr. Trekningen foregår på infomøtet i forkant av bukkejakta.​

For mer informasjon og tilgang til booking av jakt, kontakt Paul Lauritzen : mobil 908 26 273.

Sesongens fangst kan sees på reveloggen 2023

Se også NJFFs side om revejakt.

Utsikt fra post og ut mot et jorde på duejakt

OJFF har avtale med en grunneier i Frogn om jakt på ringdue. Jakt på ringdue er en spennende jaktform, og egner seg ypperlig for nye jegere, som har øvd litt på forhånd med hagle.

Informasjon om tilbudet

Ringduejakten starter 21. august, såfremt kornet er tresket. Jakten foregår under kontrollerte forhold og vi samjakter gjerne med nybegynnere som ønsker opplæring.

Befaring og gjennomgang av terreng skjer før jakta, og vil bli annonsert i nyhetsbrev på e-post til alle medlemmer. Da deles det også ut jaktkort.

Jakta foregår både på morgenen og ettermiddagen. Alle som ønsker å jakte duer i vårt terreng, må ha eget jaktkort for dette, som er gratis for medlemmene våre. Til jakta brukes lokkeduer og kamuflasjenett.

Jakt bookes i Google regneark senest 21.00 kvelden før jakt. Dette er bare et tilbud for medlemmer, gjestejegere er ikke tillatt. Det er begrensede plasser, men det pleier normalt sett å være muligheter for de som ønsker å teste denne spennende jaktformen.

tiur.jpg

OJFF har gleden av å tilby eksklusiv skogsfugljakt på eget terreng i Strandbygda i Elverum ca. 2 times kjøring fra Oppegård til en meget hyggelig pris for våre medlemmer.

OJFF har inngått leieavtale på storfuglterreng som inkluderer overnatting i enkel hytte uten strøm, med ved og gass. Plass til 4 personer i hytta. OJFF er eneste leietaker på dette terrenget, noe som betyr at når medlemmene i OJFF jakter her, er man alene.  

Les mer om dette tilbudet her.