Eldar Berli har signert avtale om ny åremålsperiode som generalsekretær i NJFF.

Eldar Berli fortsetter

Eldar Berli har signert avtale om ny åremålsperiode som generalsekretær i NJFF.

Publisert: 02. juli 2024 kl. 11.57

Sist oppdatert: 02. juli 2024 kl. 12.52

Stillingen som generalsekretær i Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er en åremålsstilling med varighet på seks år. Eldar Berli ble ansatt i 2018, med oppstart 1. januar 2019. Inneværende åremålsperiode går ut 31. desember 2024.

Nå har Berli signert ny åremålsavtale, gjeldende fra 1. januar 2025.

- Jeg har fremdeles masse energi og pågangslyst for Norges Jeger- og Fiskerforbund, sier Berli. - Å få lede denne store og levende organisasjonen med så mange dyktige mennesker er veldig givende. Og veldig morsomt! Derfor har jeg takket ja til å ta fatt på en ny periode.

Styreleder i NJFF, Knut Arne Gjems, begrunner hvorfor styret ønsket at Berli skulle fortsette som generalsekretær:

- Eldar har vist seg dyktig til å gjennomføre styrets strategier. Han er en god organisator og har beslutningskraft og gjennomføringsevne. Nå har han fått lang erfaring og innblikk i organisasjonen, og vi i styret er trygge på at Eldar vil løfte NJFF videre. NJFF er blitt en mer moderne organisasjon, og Eldar er nytenkende samtidig som han evner å ta vare på kulturtradisjonen, sier Gjems.

 

Fakta:
Generalsekretæren er øverste administrative leder for forbundet og svarer til forbundsstyret. Det er forbundsstyret i NJFF som ansetter generalsekretæren og er den formelle arbeidsgiveren.