MENY hamburgermeny Close-menu button

Fjellstyrene gir gratis fiske til alle NJFF-medlemmer 23. juli

Lørdag 23. juli er det gratis å fiske i alle fiskevann som fjellstyrene selger fiskekort i – i hvert fall for medlemmer i NJFF. Denne dagen er det nok å vise til et gyldig medlemskap.

Publisert 21. juli 2022 kl. 13.24

I forbindelse med at Norges Jeger- og Fiskerforbunds feiret 150 år, så ga Norges Fjellstyresamband gratis fiskekort til alle medlemmer i NJFF.

- Vi ønsker NJFF til lykke med dagen og setter pris på det gode samarbeidet. Landets jegere og fiskere er viktig for fjellstyrene og bidrar til bærekraftig høsting av fjellets ressurser. Vi er glade for å kunne tilby en dags gratis stangfiske for alle NJFFs medlemmer 23. juli, samt attraktive jakt- og fisketilbud også i de kommende 150 år, sier Jan Borgnes, daglig leder i Norges Fjellstyresamband.

- Dette er en gave vi setter veldig stor pris på. Vi synes dette er en flott gest til alle våre medlemmer, sier styreleder Knut Arne Gjems.

Alle fiskevann som blir tilgjengelige finner du på nettsiden til Norges Fjellstyresamband   

Hvor finner jeg medlemskortet mitt?
Ditt digitale medlemskort finner du på Min Side                                                        

Langt og godt samarbeid i fjellet

Norges Fjellstyresamband (NSF) og NJFF har en samarbeidsavtale som sikrer en videreføring av våre rike jakt- og fisketradisjoner i fjellet i Sør-Norge.

Norges Fjellstyresamband er en frivillig fellesorganisasjon for fjellstyrene i Norge. Alle de 93 fjellstyrene i Norge er medlem. Fjellstyrene forvalter jakt, fangst og fiske og andre bruksretter i statsallmenningene i Sør- og Midt-Norge. Statsallmenningene utgjør samlet ca. 27 mill. daa. Fjellstyrene selger årlig ca. 25.000 småviltkort, 50.000 fiskekort og ca. 5.000 fellingstillatelser på storvilt. Fjellstyrenes arbeidsfelt omfatter alt fra beite, setring, jakt, fangst og fiske til oppsynsvirksomhet, tilrettelegging for friluftsliv og lokal næringsutvikling.