Hardangerfjorden

Hardangerfjordseminaret 2022

For første gang på tre år er det nå igjen endelig klart for Hardangerfjordseminaret på Thon Hotel Sandven i Norheimsund. Hold av datoene 6. - 7. mai og meld deg på innen 29. april.

Publisert: 05. april 2022 kl. 10.52

Sist oppdatert: 21. april 2022 kl. 14.07

Tid: 6. - 7. mai 2022
Sted: Thon Hotel Sandven, Norheimsund
Påmeldingsfrist: 29. april
Program: Les hele programmet her (pdf)
Påmelding: Bruk vedlagte skjema:


Programmet er særdeles tettpakket i år, og høydepunktene står i kø. Leder i Vitenskapelig råd for lakseforvaltning, Torbjørn Forseth kommer for å presentere den store rapporten om tilstanden i 1279 norske sjøaurevassdrag. Simen Sætre, forfatter av «Den nye fisken» kommer også og vil fortelle om boka og arbeidet med denne. Avdelingsdirektør Edvard Brun i Veterinærinstituttet vil presentere Fiskehelserapporten 2021, mens Ellen Sofie Grefsrud fra Havforskningsinstituttet legger fram Risikorapporten for norsk fiskeoppdrett.

Det er ellers mange aktuelle tema som vil bli presentert, både ny og mer bærekraftig teknologi for oppdrett, status for lakselussituasjonen, offentlig vannforvaltning og mye mer. Se programmet for fullstendig oversikt! Påmeldingsfristen er 29. april, bruk vedlagte skjema for påmelding.

Hardangerfjordseminaret er et felles arrangement i samarbeid mellom Hardangerfjord villfisklag og Norges Jeger- og Fiskerforbund Hordaland