Hva skal vi arbeide med i 2024?

Vi inviterer alle foreninger til å ta en kjapp tur med oss i arbeidsprogrammet. Hopp over dørstokkmila, bli med og se hva vi kan by på.

Publisert: 21. november 2023 kl. 10.37

Hvert år vedtas det et arbeidsprogram for hele NJFF. Det er et verktøy for å bringe organisasjonen sammen. Husk at vi er en felles organisasjon som skal bevege oss i samme retning. 

Nå har vi laget en kort innføring til Arbeidsprogrammet, i form av en liten tur. Det kan være et nyttig verktøy for din forening. Har du ansvaret for å legge neste års planer for foreningens virksomhet, så vil vi tro dette er kjærkomment. Kanskje sitter du med ansvaret for barne- og ungdomsarbeidet i foreningen, eller skytebanen, jakthundarbeidet eller fiskegruppa? Uansett vil det lønne seg å ta en tur i arbeidsprogrammet og hente inspirasjon. 

Turinvitasjonen kan du laste ned her.

Under hvert stoppested på turen kan du klikke på en link, og du blir sendt rett til det området i arbeidsprogrammet hvor du finner formuleringer rundt det området du er opptatt av. Etter hvert vil vi legge til mer informasjon som tips til aktiviteter, link til gode ideer og annet der vi kan dra nytte av hverandre. Vi er 123.000 hoder og 530 lokalforeninger, men vi er en organisasjon som skal i samme retning. 

Lykke til og god tur!