MENY hamburgermeny Close-menu button

Isfiskesesongen avsluttes

Med vår i lufta avsluttet Trysil SFK isfiskesesongen 23-24 april. Den tradisjonsrike Trysilcupen hadde alt en avslutning kan ønske seg, godt fiske, premier, kaffe, mat og super stemning.

Publisert 27. april 2022 kl. 08.31

NM isfiske 2023 tildelt Gran JFF

Nå byttes vinterklær og de korte varpestikkene ut mot solkrem og lange meitestenger. Det er en tid for alt, en ny konkurransefiskesesong. Til tross for at isen straks er en saga blott for i år har det kommet en gledelig isfiskenyhet på tampen: Norgesmesterskap i isfiske 2023 tildeles Gran JFF. Foreløpig plan er å arrangere den individuelle konkurransen på Våja og lagkonkurransen på Vassbråa. En full avklaring på dette vil bli annonsert i høstens terminliste for sesongen 2022/23. Dato for nordisk mesterskap i 2023 er også satt, og den vil bli avholdt 18. februar i Finland. Mer informasjon kommer sammen med terminlisten i starten av november.

Revidering av regelverk

Neste sesong er det siste med dagens regelverk i fiskekonkurranser. Reglene gjelder til og med sesongen 2023, og skal revideres av det sentrale sportsfiskeutvalget. Innspill til regelverket kan rettes til sportsfiskeutvalget. Innspill på saker som gjelder nordisk kan rettes til Marius Hassve før 09.mai.

NJFF vil ønske alle iskrigere en god sommer, og alle meitefiskere skitt fiske utover. Norgesmesterskap i tradisjonelt meitefiske står straks på trappene, og det gjennomføres i tillegg flere spennende åpne konkurranser, cuper og fylkesmesterskap. Se terminlisten for mer.