Er du mellom 13 og 18 år, og kunne tenke deg å delta på en skikkelig rovfiskhelg? Da må du hive deg rundt og melde deg på Camp Rovfisk!

Nå kommer Camp Rovfisk!

Er du mellom 13 og 18 år, og kunne tenke deg å delta på en skikkelig rovfiskhelg? Da må du hive deg rundt og melde deg på Camp Rovfisk!

Publisert: 12. april 2023 kl. 10.36

Sist oppdatert: 13. april 2023 kl. 12.08

Campen finner sted på Furuholmen i nedre deler av Glomma i gamle Østfold.  En fantastisk flott plass med alle fasiliteter. Her får man overnatte i helt nye, egne leiligheter. I tillegg har vi tilgang til en stor lavvo på kveldstid. Fisket vil hovedsakelig foregå i nedre del av Glomma/Vestvannet/Mingevannet, et stort vannsystem som er kjent for sitt spennende predatorfiske og vakre natur. Vassdraget er fullt av spennende fiskeplasser, og det er gode sjanser for bra fangst.

Gjeddeglupsk.JPG
Området er kjent for stoore gjedder!

En helg med spisse tenner

På campen vil du lære litt om gjeddas, gjørsen og abborens biologi og levesett, om båtbruk, bruk av elektronikk i fiskesammenheng, hvordan du rigger fiskeutstyret og hva du bør fiske med i ulike situasjoner. Campen vil være sammensatt av en teoretisk innføringsdel på fredag kveld, og praktisk fiske på lørdag og søndag fra både land og båt. Vi kan garantere mange hugg og store fisk.

Snelle.JPG

Påmeldingen skjer fra nå

Camp Rovfisk avholdes helgen 11.-13. august, men påmeldingen har startet. Det er 14 plasser på campen, så her er det bare å raske på.

Leiren koster kr 450,- for medlemmer og kr 650,- for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer all mat, overnatting og selve kurset.

Vi stiller med det meste av fiskeutstyr, men ta gjerne med ditt eget om du har. Husk et godt utvalg av klær for de forholdene som måtte gjelde. Det er mulig å ta med og fiske med flueutstyr også. 

Påmelding skjer her

Lurer du på noe? 
Ring meg for en prat eller send en mail
Sportsfiskekonsulent Sondre Breian, tlf 46910662.