MENY hamburgermeny Close-menu button

NJFF-appen

NJFF-appen har vært en kjempesuksess etter at den ble lansert i 2011: Så langt er den lasta ned av over 100.000 smarttelefonbrukere! Husk også Rett hjem-appen, som er et kjekt hjelpemiddel når du skal finne veien hjem.

​​Her kan du laste ned NJFF-appen i App Store for iPhone og på Google Play for Android-telefoner.
Her kan du laste ned Rett hjem-appen i App Store for iPhone og på Google Play for Android-telefoner.

Mobilsuksess med mange bruksområder​​

Det er ikke uten grunn at NJFF-appen fikk terningkast 5 hos mobilen.no. Her finner du nemlig mange nyttige funksjoner.

For jegeren:

  • Jakttidskalenderen.

  • Gevir-sider, med oversikt over NJFFs gevirdommere, rekordliste og gevirveileder.

  • NJFFs skytebaneguide, med kartfesting og veianvisning til alle NJFF-banner.

  • Lokke-appen, med et utall lokkelyder for 13 viltarter. Lokkeskolen som tidligere var en del av appen, er nå lagt fritt tilgjengelig på Youtube.

For fiskeren:

  • Fiskearter i saltvann og ferskvann.

  • Tabell for beregning av K-faktor.

  • Vektberegningstabell.

Fra startsida har du i tillegg rask tilgang til tidevannstabeller, sol opp/ ned, månefaser og nyheter på NJFFs nettsider. Via "Registreringer" øverst på forsida kan du dessuten legge inn veipunkter med bilder og detaljer, enten du vil kartfeste jaktposten, soppstedet eller den nye fiskeplassen.

Rett hjem​​-appen​​

På forsida av NJFF-appen kan du dessuten få en smakebit på vår Rett hjem-app. Dette er en helt enkel GPS-funksjon som punktfester stedet der du står når du starter appen. Kompassnåla vil deretter alltid vise vei tilbake til dette punktet, samt oppgi avstand til startpunktet. 

Rett hjem-appen erstatter ikke en fullverdig GPS eller kart og kompass, men er tenkt som et "idiotsikkert" hjelpemiddel. I motsetning til mange andre tur-apper er "Rett hjem" ikke avhengig av mobildekning for å fungere. Appen bruker mobilens innebygde GPS-mottaker og kompass for å finne posisjonen.​

​​​Ris, ros eller gode ideer?

NJFF-appen kan lastes ned på App Store for iPhone og på Google Play for Android-telefoner. 

Rett hjem-appen kan lastes ned på App Store for iPhone og på Google Play for Android-telefoner.

Ris eller ros, eller stinn av gode ideer til videreutvikling? Vi er takknemlige for tips, så send gjerne en epost til NJFFs informasjonsavdeling når du har fått testa den nye appen.

Ny med Android?​​

Har du akkurat kjøpt deg Android-telefon og er usikker på hvordan du får lasta ned og eventuelt kjøpt apper? Først må du opprette en egen gmail-adresse. Deretter kan du sette opp en Google-konto for bruk i Google Play (evt ikon for "Handlepose") på følgende måte:

1. Slå på enheten og trykk på appen for Google Play-butikken.
2. Hvis du ikke har lagt til noen e-postkonto i enheten, blir du bedt om å legge til en Google-konto.
3. Følg instruksjonene på enheten, som veileder deg gjennom enten pålogging på en eksisterende Google-konto, eller opprettelse av en ny Google-konto.

Når du har lagt til eller opprettet en Google-konto, kan du bruke Google Play til å laste ned Android-apper. Husk at hvis du skal kjøpe apper må du også passe på at Google-kontoen din er konfigurert for bruk med Google Wallet.

Kontaktperson: Håvard Andersen​