NJFF satser i byene

NJFFs landsmøte har vedtatt en økt satsing i de store byene. Det er i disse områdene det bor mest folk og det er viktig at NJFF også rekrutterer fra disse områdene.

Publisert: 09. mai 2022 kl. 13.32

Sist oppdatert: 22. mai 2023 kl. 09.49

Skal jakt og fiske fortsatt ha stor tillitt i befolkningen, må jegerne og fiskerne også være representert i de urbane områdene. 

- I perioden 1. mai – 20. august blir det avholdt 70 lavterskelaktiviteter i befolkningstette områder. Alle er invitert til å delta sammen med våre lokalforeninger, og det legges vekt på høstingsbaserte friluftslivsaktiviteter. Her kan du bli med på plukking av ramsløk, pølsekurs, makrellfiske, sopptur, gjeddefiske, matkurs, og mye mer, sier prosjektleder i NJFF, Henning Ottarsrud. Han håper på stor deltagelse, og sentralleddet vil legge ekstra trykk på å markedsføre de 70 turene gjennom sosiale medier.

- I byene møter man oftere på motstand mot jakt, fiske og annen bærekraftig høsting av naturens overskudd. Urbane jegere og fiskere vil gjennom kunnskap og formidling fungere som god og sunn motvekt mot disse holdningene. Vi håper derfor at flere i byene, blir med og utøver våre fantastiske aktiviteter, sier Ottarsrud.