MENY hamburgermeny Close-menu button
Trond Svestad i Eika Forsikring og Håvard Skjerstad Andersen i NJFF.

Nytt medlemstilbud på forsikring

Norges Jeger og Fiskerforbund (NJFF) har inngått avtale med Eika Forsikring om å tilby forsikring til NJFFs 115 000 medlemmer. Avtalen gir NJFFs medlemmer tilbud om konkurransedyktige forsikringstilbud og markedets beste forsikring på hund.

En av NJFFs ambisjoner er konkurransedyktige og relevante medlemstilbud. Vi har derfor vurdert tilbud fra mange forsikringsleverandører, og tilbudet fra Eika Forsikring var totalt sett det beste for våre medlemmer og NJFF. Vi er derfor svært fornøyde med å ha inngått avtale med Eika Forsikring og ser frem til samarbeidet, sier Håvard Skjerstad Andersen i NJFF.

- Gjennom avtalen med Eika Forsikring vil NJFF kunne tilby våre medlemmer forsikringsløsninger som inkluderer konkurransedyktige priser og god rådgiving som tilfredsstiller de fleste medlemmenes behov, legger Andersen til.

- Vi er svært fornøyde med at Norges Jeger og Fiskeforbund valgte Eika Forsikring som leverandør av forsikringsløsninger.  Som totalleverandør av forsikringstjenester til lokalbanker i Eika Alliansen har Eika Forsikring lang erfaring med distribusjon via samarbeidspartnere. Vi har derfor store ambisjoner med denne avtalen og ser frem til et positivt samarbeid med NJFF og deres medlemmer, sier administrerende direktør Trond Bøe Svestad i en kommentar. 

Forbedret tilbud på forsikring av jakthund

- Sammen med NJFF har vi utarbeidet en egen og helt ny forsikring for hunder. Denne jakthundforsikringen skal til enhver tid være den beste i markedet, både med tanke på pris og dekning, sier Svestad i Eika Forsikring.

Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2022.