Storsamling av ungdommer på Solem

Årets store MOT kveld på Solem var i år 23. august, og det ble en strålende dag for bygdas 8., 9. og 10. klassinger, samt VK1 elever.

Publisert: 24. august 2022 kl. 19.51

Sist oppdatert: 13. februar 2023 kl. 13.38

Årets store MOT kveld på Solem var i år 23. august.

Da var bygdas 8. 9. og 10. klassinger samt VK 1 elever samlet på Solem skytebane.

Torill H. Sletten, helsesykepleier og MOT koodinator hadde sammen med sine samarbeidspartnere laget et spennende opplegg. Det var hagleskyting, natursti og bruskasse klatring og andre aktiviteter. Hun sier dette ble en vellykket kveld med rundt 60 ungdommer og ca 30 voksne som var innom.

Skytinga var veldig populært, og det var kø der hele kvelden. Ellers ble det satt rekord i bruskasseklatring med 28 kasser!  God stemning, blide ungdommer og utrolig flott samarbeid med lag og foreninger og andre voksne frivillige. De gleder seg allerede til neste gang, sier Torill.

Alle koste seg masse og det gjorde vi som hadde skytingen også, sier Jon Martin Christensen. Han er vår nye lokale unge Norgesmester i hagleskyting. 

Fra kiosken serverte en godbiter og det var masse tid til å henge med venner og kose seg denne fine sommerkvelden. For ungdommen ble det også en fin start på et nytt skoleår.

Det var 7 lag som deltok på hagleskytingen. Bestemann ble Hans- Inge Kals, deretter Kristian Ausland og Adrian Pedersen. Veldig moro å se så mange jenter og gutter ta i en hagle for første gang!

Flere fikk også prøve seg i det såkalte Motorsport/ Bass Meet området som Gjerstad Trialklubb hadde rigget til.

MOT hadde her laget et samarbeid mellom  Gjerstad Jeger- og Fiskerforening - Ungdomsgruppa, Gjerstad Trialklubb, Drop in, Tempoklubben, Gjerstsad 4H og Hasdalen Racing med flere.

Våre egne Espen Dalen og Jon Martin Christensen på henholdsvis tlf 94787786 og 95264984 kan gjerne kontaktes av ungdommer som ønske å bli med på aktivitene i Gjerstad JFF.

Les mer om MOT i GJerstad her: MOT i ungdomsskolen - Gjerstad kommune

IMG_7507.jpg
IMG_1387.jpg
IMG_1389.jpg