Gjerstad JFF

20230603_101357.jpg

 

Bli med oss ut

Gjerstad Jeger- og Fiskerforening ble stiftet i 1965. Vi er i dag en av kommunens største frivillige foreninger, med over 262 aktive medlemmer. Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund. Foreningen er åpen for alle som deler disse interessene. GJFF er aktive på mange områder. Blant annet driver vi skytebane, skyting og jakt, fiske, vilt- og fiskestell, samt barne- og ungdomsaktiviteter.
 

Gjerstad Jeger- og Fiskerforening 
Org nr. 886.117.752

Leder: Jostein Vestøl
Kontaktinfo: Jostein.vestøl@sf-nett.no
Sosiale medier: #gjerstadjff

Konto nr. 2907. 07. 07207

NM Nordisk Jaktskyting 2024

Klikk på bildet for informasjon!

Fiskesesongen er igang!

Medlemmer i Gjerstad JFF har gratis fiske i Statskog, unntatt vann langs veien inn fra Felle Landhandel med i sine medlemsfordeler. Vann i øvre Gjerstad er også  inklusive. Vi låner ut både fiskegarn, teiner og båt. Se vedlagt info.

Bli med oss som medlem og slik ha fritt fiske i våre vann. Du kan også kjøpe kun fiskekort via VIPS for Vestølheia eller kjøpe fiskekort av Statskog på inatur.no.

image0000001.jpg
En skikkelig flott aure på 800g ble årets første fangst for en heldig fisker!

 Statskog melder om at bommen på Marksetveien nå er åpen og at skogsbilvegen er godt opptørket. Bompenger Kr 30,-  betales med VIPS eller kontanter  i bomkassa. VIPpS nr står på kassa der.

Skitt fiske!

Lokalnytt

Våre utvalg

De gode naturopplevelser

Foreningens formål er samarbeid for gode naturopplevelser, jakt - fiske - friluftsliv.

Lokallaget vårt ble stiftet 12. mai 1965 og har 262 medlemmer.

Gjerstad Jeger- og Fiskerforening (GJFF) tilbyr mange aktiviteter for våre medlemmer og andre. På Solem skytebane arrangerer vi skytestevner, storviltprøver og faste treningskvelder både med rifle - og hagleskyting for ungdom, kvinner og menn. Ungdom er en særlig prioritert gruppe med årlige jakt- og fisketurer. Følg med på våre nyheter og aktivtetskalender nedenfor. 

Er det noe du vil bidra med, har ønsker om eller om du lurer på noe, så er det bare å kontakte en av oss i styret. 

Hjertelig velkommen til oss!

gjff logo.jpg
Høstgul-naturform-#-rgb.png

Sjekk været her

Yr.no External-link icon

Våre samarbeidspartnere

Regionale samarbeidspartnere

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!