MENY hamburgermeny Close-menu button

Hytter

Vi får stadig forespørseler om overnattingsmuligheter i Gjerstad, og i Gjerstad kommune finnes flere muligheter. Alt fra hytter som eies av NJFF, Statskog sine hytter, og til trehytter og hotell.

​KARIBU

NJFF-Aust-Agder eier Karibuhytta i Gjerstadskogen og vi håper eierene bruker hytta mest mulig.

​​Karibuhytta ligger i Statskog sin eigedom i Gjerstad. NJFF-Aust-Agder har som mål at hytta skal brukes mest mulig, og vi håper på masse bruk. 

BELIGGENHET: Ligger idyllisk til ved Karitjenn i Øvre Gjerstad – mellom Heiland og Uvdalen. 

ADKOMST: Fylkesvei til Heiland – skogsbilvei til Stemtjenn – deretter ca. ¾ times gange på godt merket sti til hytta.

BYGGEÅR: 1962

PLANLØSNING: Laftet tømmerhytte med peisestue, kjøkken og soverom m/4 doble køyer. Innebygget veranda.Vedbod m/ utedo.

NATURHERLIGHETER: Flott turterreng - både sommer og vinter – 1 times gange til tårnet på Solhomfjell (659 m.o.h.). Ypperlig jaktterreng. Dessverre ikke fisk i vannene rundt hytta. 3/4 t. gange til Uvdalen hvor det er fisk.

PRISER: 100 kr pr. medlem pr natt og 200 kroner for ikke medlemmer. Junior under 16 år gratis. Egne priser for foreninger som skal på tur 200 kroner pr. natt. 

LEIE AV HYTTA: Til en er ferdig med eget bookingsystem, send mail til [email protected]

Medlemmer vil alltid har fortrinnsrett på å leie hytta. Foreningar i Aust-Agder før andre foreningar.  Hytta skal tingast minst ei veke før du skal nytte hytta. 

 

SANDTJENNHYTTA

Statskog har beholdt et av de gamle skoghusværene, Sandtjennhytta ved foten av Havrefjell. Hytta er omfattende restaurert for utleie. Hytta ligger like over grensa til Telemark i Nissedal kommune. Hytta leies på www.inatur.no Båt, stang og garnfiske er inkludert i leia.​ Hytta passer utmerket for leie også for overnatting på  jaktturer

 

TREHYTTENE

Vi du leie en helt spesiell hytte har private et spennende tilbud her. De har tre trehytter som alle ligger i øvre Gjerstad. For å sjekke ledige netter/hytter, sjekk www.trehyttene.no for mer informasjon.

  

HEIMAT HOTELL

Er du på jakt i Gjerstad og trenger både mat og et enkelt soverom, prøv www.heimat.no på Brokelandsheia i Gjerstad.