Buskeruds JFF

Velkommen til våre sider

 

Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere. Vi har klubbhus og skytebane for rifle- og hagleskyting på Myhrespiten i Hokksund, og har medlemmer primært fra Eker og Drammensområdet. 

Foreningens formål er å fremme interessen for jakt, fiske og friluftsliv, samt gi et godt aktivitetstilbud til de som interesserer seg for jakthunder og jaktskyting. Vår primærvirksomhet er drift av distriktets største skytebane for hagle og rifleskyting, jegerprøvekurs, skytekurs, arrangør av fuglehundprøver, utstillinger mm. I tillegg til egen virksomhet er vi vertskap for andre lokalforeninger i eikerdistriktet, som ønsker å benytte vårt skyteanlegg i forbindelse med kurs og aktiviteter. 


 

Bærebjelken i foreningens arbeid er dugnadsinnsats, og det legges årlig ned mer enn 2000 dugnadstimer i forbindelse med våre arrangementer.​ 


 

Velkommen til oss!

 

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Buskeruds JFF

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Marius Ormåsen

Leder

Terje Holden

Leder

Johnny Hoffmann

Nestleder

Ine Kulberg

Styremedlem

Martin Karlsen

Ungdomsansvarlig

Ine Kulberg

Kasserer

Per Arne Karlsen

Styremedlem

Erik Torp

Sekretær

Marius Ormåsen

Styremedlem

Kenneth Skakstad

Styremedlem

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!