RøykenogÅrosJFF_Ikon.png
 

 

Velkommen til våre sider

Røyken & Åros er en forening for alle jakt og fiskeinteresserte i gamle Røyken Kommune og omegn.

Fiske i marka. Foreningen disponerer en rekke fiskevann som vi kultiverer etter beste evne. I våre vann fins det Ørret, abbor, Karpe, Gjedde og Ørekyte. Som medlem i foreningen fisker du gratis i alle vannene som foreningen disponerer. Utallige dugnadstimer blir lagt ned hvert år for å bedre bestanden og sørge for tilgjengelighet for allmenheten.

Åroselva. Foreningen organiserer fiske i Åroselva i samarbeid med Åros elveierlag. I Åroselva fins det en god bestand av laks og sjøørret. Hvert år blir det fanget laks rundt 10 kg i elva. Åroselva er en typisk flomelv, så for å lykkes her må du følge med på vannstanden. Foreningen arbeider aktivt med bedring av gyte- og oppvekstområdene i elva, legger ut  gytegrus, restaurerer elveløpet og rydder fiskeplasser mm.

Skyting. Foreningen driver også med skyte opplæring og har tilbud om skyting på skytebane på Haglebanen på Røskestad og Fuglemyr Skytebane  i samarbeid med Søndre Hurum JFF.

Aktiviteter. Foreningen arrangerer kurs, foredragskvelder, isfiskekonkurranser mm. igjennom året. Er du interessert i jakt og fiske, er det bare og melde seg inn og bidra til å ta vare på jakt og fiskemulighetene i Røyken Kommune.​

Aktuelt

Ronny Nygaard

Leder

Steinar Paulsen

Nestleder

Odd Magne Bogsveen

Barne- og ungdomsutvalg

Richard Nyheim

Leder jaktutvalg

Morten Viken

Kasserer

Steinar Paulsen

Sekretær

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Røyken og Åros Jff

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!