RøykenogÅrosJFF_Ikon.png

 

Velkommen til våre sider

Røyken & Åros er en forening for alle jakt og fiskeinteresserte i Røyken Kommune og omegn. Foreningen disponerer en rekke fiskevann som vi kultiverer etter beste evne. I våre vann fins det Ørret, abbor, Karpe, Gjedde og Ørekyte. Som medlem i foreningen fisker du gratis i alle vannene som foreningen disponerer. Utallige dugnadstimer blir lagt ned hvert år for å bedre bestanden og sørge for tilgjengelighet for allmenheten.

Foreningen organiserer også fiske i Åroselva i samarbeid med Eleveierlaget I åroselva fins det en god bestand av laks og sjøørret. Hvert år blir det fanget laks rundt 10 kg i elva. Åroselva er en typisk flomelv, så for å lykkes her må du følge med på vannstanden. Foreningen arbeider aktivt med bedring av gyteområdene i elva og legger hvert år ut store mengder gytegrus for å øke reproduksjonen i elva.

 

Foreningen driver også med skyte opplæring og har tilbud om skyting på leirduer på skytebane på Røskestad i samarbeid med Søndre og Nordre Hurum JFF. På Skytebanen på Follestad Næringspark, i Åros har vi treningsbane med kaliber 22. Der vi skyter på løpende figurer, noe som er veldig god trening før jakta.

 

Foreningen arrangerer en rekke kurs, foredragskvelder, isfiskekonkuranser mm. igjennom året, så er du interessert i jakt og fiske er det bare og melde seg inn og bidra til å ta vare på jakt og fiskemulighetene i Røyken Kommune.​

Ronny Nygaard

Leder

Steinar Paulsen

Nestleder

Odd Magne Bogsveen

Barne- og ungdomsutvalg

Jan Magnus Skjellestad

Styremedlem

Morten Viken

Kasserer

Vegard Geicke

Styremedlem

Richard Nyheim

Sekretær

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Røyken og Åros Jff

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!