NM Isfiske 2024

Det kan med glede inviteres til Norgesmesterskap i isfiske 2.-3 .mars 2024. Norges Jeger- og Fiskerforbund og Sokna jeger og fiskerforening inviterer til Norgesmesterskap på Sokna i Ringerike kommune.

Publisert: 19. desember 2023 kl. 07.22

Sist oppdatert: 14. februar 2024 kl. 13.57

Konkurransen arrangeres på Langevatnet i Ruudsvassdraget. Abbor, sik, røye og karuss er tellende arter, og det er god bestand av disse fiskeartene i begge vannene.

Det er kort vei og lett tilgang for alle. Det er parkering langs Brekkebygdveien som går langs Langvatnet.

Det vil være enveiskjøring med innkjøring fra Sokna sentrum og utkjøring på Rallerud. Mer informasjon kommer.

Konkurransen starter kl. 10.00 begge dager, med muligheter for påmelding i sekretariatet fra klokken kl. 08.00.

Norgesmesterskapet er en åpen konkurranse for alle. Medlemmer i Norges Jeger- og Fiskerforbund vil ha muligheten til å sikre seg tittel og plakett. Det konkurreres individuelt i ulike klasser, i tillegg til lagkonkurranse. Lørdag er det lagkonkurranse på deler av Langvatnet, og helgen avsluttes med individuell konkurranse på søndag.

Vi har satt av ett område på Langevatnet til barn, hvor det vil være friluftsveiledere fra NJFF Buskerud som vil bidra med instruksjon i isfiske og utstyr på søndag for de som ønsker det.

Man kan også få prøve seg på presspilking, der det er to stykker som konkurrerer mot hverandre, og det er første fisk innen fem minutter som gjelder, med premiering så langt beholdningen rekker. Billett til presspilking kan man kjøpe i sekretariatet.

Rustad Kafé vil være til stede begge dager med kiosksalg av varmmat og drikke.

Påmelding kan gjøres under:

Lagkonkurranse (lørdag)

Individuell konkurranse (søndag)

Vi ser frem til en trivelig helg på isen og ønsker alle sammen velkommen til Sokna.