MENY hamburgermeny Close-menu button

JENTEHELG - KICK OFF

Helga 26.-28. august er NJFFs Jentehelg! Det vil være arrangementer for jenter i hele landet. På Hedemarken har foreningene og regionlaget i samarbeid planlagt ei helg fullspekket av opplevelser for jenter. Det hele starter med kick off på fredagen!

Fredag er det kick off for jentehelga!

Vi inviterer jenter til en sosial og trivelig kveld på Lisetra (Romedal og Vallset JFFs klubbhus) kl. 18.00-ca. 22.00. Her blir det smaksprøver av fisk og vilt, det blir spennende og aktuelle foredrag om lavterskeljakt, og å ha med barn på jakt og friluftsliv, det blir sikkerhet under jakt og teori om duejakt. I tillegg får du muligheten til å prøve deg på skytesimulator, og leirduebana vil være åpen om noen trenger å trene de siste skuddene før jakta. Kvelden avsluttes med å planlegge, organisere og informere om jakta dagen etter.

Påmelding til fredagens kick off gjøres her i aktivitetskalenderen (andre arrangementer må du klikke deg inn på å melde deg på – se linker under)

Pris (pr arrangement): Gratis for medlemmer/100,- for ikke-medlemmer. Evt. skyting kommer i tillegg (og alle tar med egen ammo under jakt).

 

Lørdag kan du være med på DUEJAKT!

Introjakt på due foregår på flere steder, og du kan velge å være med:

Introjakt på due i Furnes

Introjakt på due på Nes og Helgøya

Introjakt på due i Stange

Klikk deg inn på hvert enkelt arrangement for mer info eller påmelding.

Duejakt er en svært spennende jakt, ofte med mye action. Det er lavterskeljakt, og du kan være med både om du er helt ny jeger, uerfaren eller erfaren. Vi har faddere som kan være med deg på post, bare gi beskjed ved påmelding.

 

Dagene og ukene i forkant av denne helga, så tilbyr flere av foreningene skytetrening (klikk på linkene under eller se i aktivitetskalenderen på nettsidene)!

Romedal og Vallset JFF 24.08.22

Stange JFF - ettermiddagstreninger 23. og 25.08.22 (åpent for alle, se aktivitetskalender på nettsiden)

Furnes JFF 23.08.22 - mer info i linken over "Introjakt due i Furnes".

Nes og Helgøya JFF 24.08.22

Løiten JFF - leirdueskyting for damer mandager kl. 18-20 (fram til 05.09.22).

Med forbehold om endringer.

 

Vi gleder oss, og håper at mange jenter vil være med oss gjennom denne helga! Hjertelig velkommen til å være med på akkurat det du ønsker!

 

Kvinnekontakt i NJFF Hedmark - Gina Tangen Evensen

Kvinnekontaktene i

Vang JFF - Beate og Reidun

Furnes JFF - Wenche

Nes og Helgøya JFF - Sunniva

Stange JFF - Bjørg-Karin

Romedal og Vallset JFF- Linda

Løiten JFF - Line

NJFF Hedmarks adm. Mari