MENY hamburgermeny Close-menu button

Den store revejakta 2022

Den 7.-9. Januar 2022 ønsker vi i Nord-Odal Jakt- og fiskeforening velkommen til vår årlige tradisjon, den store revejakta.

DSR 2022 Save the date.jpg
I 2021 spente covid19 bein på oss, så vi måtte avlyse. I 2020 var vi 262 deltakere. I 22 sikter vi mot 300 deltakere og 40 – 55 hunder. Dette kan høres veldig mye ut, men fordelt på 15 lag fungerer dette helt fint. Sikkerheten blir tatt på alvor, med faste rutiner i forkant og under jakta. Grunnet stor interesse og begrensede plasser krever vi, som i tidligere år, forhåndspåmelding og du velger allerede nå ved påmeldingen hvilket jaktlag du ønsker å delta på.
 
Om du er mann/kvinne, helt fersk eller erfaren jeger, har fysiske utfordringer eller noe som gjør at ting må tilpasses, er alle like velkomne hos oss. Vi ønsker deltagere i alle aldersgrupper velkomne for en spennende og lærerik helg i Nord-Odals dype skoger, og håper å se nettopp deg. Etter en lang og hyggelig jaktdag i skogen håper vi du også vil være med på det sosiale arrangementet vi holder på Milepelen Hotell og Vertshus.
 
Det bli i 2022 som  sist Jegerpodden Live fra 20:00 på milepelen. Dette kommer som et eget arrangement ila et par dager, billettkjøp her blir i hoopla.
 
Nytt av året er at vi har et samarbeid med Tracker gjennom Dokka elektronikk. I år skal vi prøve at alle hundene som slippes under DSR har en tracker-gps på seg. Det vil bli lagd en gruppe i tracker for DSR, slik at alle vil kunne følge med på hva som skjer rundt seg. Det oppfordres til at alle laster ned tracker til DSR. For de som ikke har brukt tracker før, vil det være en mulighet for en 13 dagers gratisperiode. Mer spennende info om dette vil komme ila de neste dagene.
 
Vi har i år, som i 2020 fantastiske premier. Nytt av året er at vi har en vanvittig god hovedpremie. Informasjon av premier kommer vi til å dele litt etter litt. 😄
 
All info er ikke klar enda, vi legger ut mer info her etterhvert som ting blir avklart. Følg med!
 
 
Tracker-Logo_Team-up-Stay-up-250px.png

 

Fredag, 7. januar:

 • 18:00-19:00 Ankomstregistrering.
  • Sted: Milepelen kinosal.
  • Kartforklaring / navigering. Klikk her
 • 19:00 Informasjonsmøte. Alle må melde seg for sin jaktleder og avtale oppmøte tid og sted for påfølgende jaktdag.

Lørdag, 8. januar

 • Oppmøte tid og sted avtales med jaktleder.
 • 19:30 Sammenkomst på Milepelen Hotell og Vertshus på Sand. Vi i år igjen fått hentet inn Jegerpodden som skal holde liveshow i kinosalen, det vil også bli muligheter for å kjøpe mat og drikke på Milepelen Hotell og Vertshus. Jaktprat, skrøner, god mat og godt drikke. Salg av billetter til dette gjøres utom jakta og link til dette finner du HER. Har du meldt deg på jakta? såfall vil du få 50 kr rabatt ved å benytte deg av den linken HER eller ved å skrive inn promokode DSR2022, du vil da få opp et velg som er 50 kr billigere. Vi kryss sjekker billetter mot deltagerlista.

Søndag, 9. januar:

 • 17:00 Premieringen.
  • Sted: Milepelen kinosal.
  • Kartforklaring / navigering. Klikk her
 • NB! Innveiing og registrering av felt rev må være gjort innen kl 16.00 på søndag.
 • Jaktkort og sikkerhet.
  Alle deltakere i den store revejakta må løse jaktkort. Alle jegere må gjøre seg kjent med sikkerhetsinstruksen som står på jaktkortet. Det skal KUN brukes hagle under jakta.  Jegere må ha lue i signalfarge. Sikkerhetsinstruks finnes som egen fil nederst på siden.
   
 • Overnatting:
  Alternativet for de som vil ha overnatting vil være Milepelen Hotell og Vertshus på Sand. Man kan også høre med de forskjellige rodelederne om muligheter for overnatting.
   
 • Premiering
  Det er premiering innenfor følgende klasser: Juniorer, damer og seniorer. 
  De som feller den største reven i hver klasse får en påskjønnelse på avslutningsmøtet.
  Merk at det er bare de med betalt påmeldingsavgift som er med i trekkningen av premier utenom klassepremieringene.
   
 • Kuldegrense -15 C.
  Om det skulle bli for kaldt vil Den Store Revejakta bli avlyst. Dette vil bli publisert på nettsiden vår. Vi vil også oppdatere nettsidene med temperaturer og værutsikter fortløpende i dagene før jakten. Vinterkulda kan variere mye i de forskjellige terrengene med beliggenhet og høyde. Vi har erfart forskjeller på over 10 grader. Det er til enhver tid hundførerne som bestemmer om det skal slippes hunder. Deltagere må ta høyde for jakten kan avlyses eller begrenses hvis temperaturen er i grenseland. Alternativt omdisponeres til andre roder hvis dette lar seg gjøre med tanke på tid og plass. Det er helt umulig for oss å ha en komplett backup-plan hvis noen hundeførere trekker hundene på grunn av temperatur i grenseland eller føre. Det må løses på best mulig måte der og da.
   
 • Innveiing av skutt rev
  Innveiing og registrering av felt rev må være gjort innen kl 16.00 på søndag. Dette gjøres på renseanlegget på sand nedenfor Sand kirke, det er merket Odal kano og fritid på kartet.

   
 • Roderledere, kjentmenn og hundefører
  Påmelding av rodeleder, kjentmenn og hundeførere gjøres manuelt via Erik 40612022.
  Påmeldingsavgift er satt til 50 kr, du er da med på trekkningen av premier som trekkes søndagen. Du betaler da inn på den roden som du skal være. Du finner VIPPS info i punktet for betaling.
   
 • Tracker
  Nytt av året er at vi har et samarbeid med tracker gjennom Dokka elektronikk. I år skal vi prøve at alle hundene som slippes under DSR har en tracker-gps på seg. Det vil bli lagd en gruppe i tracker for DSR, slik at alle vil kunne følge med på hva som skjer rundt seg. Det oppfordres til at alle laster ned tracker til DSR. For de som ikke har brukt tracker før, vil det være en mulighet for en 13 dagers gratisperiode.
   
 • Påmelding
  Alle jegere må melde seg på en rode via påmeldingskjemaene under, dette gjelder IKKE rodeleder, kjentmann og hundefører disse tar kontakt med Erik 40612022. 
  Det er også viktig at man betaler med en gang via VIPPS mot riktig rode, da vi rydder i listene etter 24 timer etter påmelding, da strykes en fra lista. Dvs at du må melde deg inn på nytt. Som det er skrevet før viktig å skrive hvem du betaler for hvis du vippser for andre.
   
 • Jegerpodden Live
  Som i 2020 har vi fått jegerpodden til å holde live show på Milepelen. Showet starter kl 20:00. Det vil også bli muligheter for å kjøpe mat og drikke på Milepelen Hotell og Vertshus. Jaktprat, skrøner, god mat og godt drikke.
  Salg av billetter til dette gjøres via hoopla og link til dette finner du HER.
  Har du meldt deg på jakta? såfall vil du få 50 kr rabatt ved å benytte deg av den linken HER eller ved å skrive inn promokode DSR2022, du vil da få opp et velg som er 50 kr billigere. Vi kryss sjekker billetter mot deltagerlista ved avvik ugyldiggjøres billetten, ved feil kjøp ta kontakt med oss så fikser vi det.

  Dersom du får problemer med å bestille kan det hjelpe å prøve med en annen nettleser eller enhet (PC/MAC/mobil/etc) . Bestillingssiden har en timeout på 15 minutter, dvs at du må ha gjennomført bestillingen innen 15 minutter etter at du har gått inn på bestillingssiden.

Deltakeravgift senior medlem Nord-Odal JFF: 300,- kroner.

Deltakeravgift senior IKKE medlem: 400,- kroner.

Juniorer( under 18 år): 150,- kroner.

Rodeleder,kjentman og hundeførere: 50,- kroner.

Påmeldinga vil stenge Torsdag 18:00 (rakk du det ikke ring Erik på 40 61 20 22), for at vi skal kunne klargjøre til fredagen. Betaling ved påmelding er VIPPS. Merk det er egne vippsnr på hver rode, når du melder deg på vil du se vippsnr og en QR kode som du kan skanne. Viktig at dere betaler til riktig rode. Under ser dere vipps nr og det er linke til QR koden som dere kan skanne i Vipps.

Viktig! Hvis du melder på andre og betaler på vipps for de, er der viktig at du skriver i meldingsfeltet i Vipps HVEM du betaler for slik at vi får sjekket disse av i listene våre.

Husk at du må melde deg på og , det holder ikke bare å betale.

Jaktlag Rode VIPPSNR QRKODE
Trauten-Haug 1 723063 Rode 1 QR
Rovelstad 2 723064 Rode 2 QR
Føsker 3 723065 Rode 3 QR
Nordbygda 4 723066 Rode 4 QR
Holt 5 723067 Rode 5 QR
Bunes 6 723068 Rode 6 QR
Mørka 7 723069 Rode 7 QR
Tjernsli 8 723070 Rode 8 QR
Søndre Mo 9 723071 Rode 9 QR
Størjen 10 723072 Rode 10 QR
Sandskogen 11 723073 Rode 11 QR
Berg 12 723074 Rode 12 QR
Kuggerud 13 723075 Rode 13 QR
Toneroa 14 723076 Rode 14 QR
Verket 15 723077 Rode 15 QR

 

Rodeledere, kjentmenn og hundeførere skal ikke melde seg på her, de blir oppført på lagene etter avtale med styret. Alle jegere kan ha bruk for kart over sin rode og eventuelt oversiktskart. Kartene inneholder også info om radiokanaler og Astro ID. Skriv ut, og ta med deg til jakthelgen.
Oversiktskart over alle tilgjengelige roder under jakta finner du HER. Selve jakten foregår på Nord-Odal JFF sine småviltterreng.

VIKTIG! Også i år krever vi forhåndspåmelding og du velger allerede nå ved påmeldingen hvilket jaktlag du ønsker å  delta på.

Hvis du melder på andre og betaler på vipps for de, er der viktig at du skriver i meldingsfeltet i Vipps HVEM du betaler for slik at vi får sjekket disse av i listene våre. Det holder ikke at man skrive Betaling 3 stk feks. Vi må ha navnene.

Jaktlag Nr Påmelding Kart Deltakeroversikt Antall plasser Rodeleder
Trauten-Haug 1 Klikk her   Klikk her 20 Audun Trøftbråten
Rovelstad 2 Klikk her Klikk her Klikk her 30 Erik Heesbråten
Føsker 3   Klikk her Klikk her STENGT(15)  
Nordbygda 4 Klikk her   Klikk her 20 Odd Vik/ 922 91 947
Holt 5 Klikk her   Klikk her 25 Trond Bråten/ 957 55 259
Bunes 6 Klikk her Klikk her Klikk her 1 ledig plass Marte-Emilie Nordli Rustad
Mørka 7 Klikk her Klikk her Klikk her 17 Kjell Arne Vang
Tjernsli 8 Klikk her Klikk her Klikk her 15 Håken Skogstad
Søndre Mo 9 Klikk her   Klikk her Fullt Anders Tronsrud
Størjen 10 Klikk her Klikk her Klikk her Fullt Knut Anders Krogsrud
Sandskogen 11 Klikk her Klikk her Klikk her Fullt Remi Disenbroen
Berg 12 Klikk her   Klikk her 20 Sigurd Trøseid
Kuggerud 13 Klikk her   Klikk her 20 Odd Rudsdammen
Toneroa 14 Klikk her Klikk her Klikk her 20 Jan Erik Morterud
Verket 15 Klikk her   Klikk her 15 Peter Førde

MERK!!! Det kan ta 5 minutter fra du er registert til du dukker opp i deltakerlista, IKKE dobbeltregister deg.

Påmeldt, men kan ikke komme? GI BESKJED. Opplys hvilket lag du er påmeldt. Send mail til [email protected].

Ønsker du å stille som hundefører? Eller har du andre spørsmål om bruk av hund? 
Ring Erik på 406 12 022 . Vi kan ikke garantere at det blir plass til alle påmeldte hunder.

Komplett oversikt over deltakere og lag finner du HER

* Hvert lag vil ha 2-3 støvere samt tilgang til minst 1 hihund.
Deltakerlistene oppdateres hvert 5. minutt. Vennligst ha litt tålmodighet og ikke registrer deg dobbelt selv om du ikke ser navnet ditt i deltakerlisten med en gang.