MENY hamburgermeny Close-menu button

Arbeidsvarslingskurs 13. aug og Ettersøk Videregående 14.-15. aug

Ettersøk videregåendekurset er obligatorisk for alle som påtar seg ettersøksoppdrag på vegne av offentlig myndighet.

Publisert 27. juli 2021 kl. 09.48

I tillegg setter Statens Vegvesen krav om at alle som skal gjennomføre noe som helst arbeid på eller langs vei (også fallviltmannskaper) trenger Arbeidsvarslingskurs. Kurset som kjøres fredag 13. august er et tilpasset opplegg for de som har fallviltoppdrag for kommunene og går fra kl 18-21 denne kvelden.  

Ettersøk vidergeåendekurset består av to deler. Del 1 er en teoretisk del, som enten kan tas her hos oss på lørdag 14. august som en del av kursopplegget, eller som kan gjennomføres som e-læring på forhånd. Begge oppleggene avsluttes med en elektronisk prøve. Del 2 er søndag 15. august og er et dagskurs som foregår ute, med fokus på praktisk skuddplassundersøkelse samt trafikk, sikkerhet og praktisk skyting på bevegelige mål.​Du kan melde deg på «Ettersøk Videregående» for å få både del 1 og del 2. De som har tatt e-læringsdelen (del 1) på forhånd kan melde seg på «Ettersøk Videregående: praktisk del».

Opptakskravet for kurset «Ettersøk videregående» er at vedkommende er registrert i Jegerregisteret, og har ført egen hund til godkjent ettersøkshund og er eller har vært registrert i Ettersøkshundregisteret. Skal du bare ta del 2 så trengs det også bekreftelse på bestått e-læringskurs.

Påmelding og mer informasjon om "Ettersøk videregående" 14. og 15. august finner du i kalenderen.

Påmelding og mer informasjon om "Ettersøk vidergående: praktisk del" finner du i kalenderen.

Påmelding og mer informasjon om "Arbeidsvarslingskurset" finner du i kalenderen.