Jaktlederkurs 9.-11. august

Jaktlederen – jaktlagets viktigste person? Jaktlederkurset er et veldig nyttig kurs for alle som jakter i jaktlag, ikke bare jaktlederen. Spennende tema med gode diskusjoner og praktiske oppgaver knyttet til aktuelle situasjoner og problemstillinger gjør kurset både spennende og lærerikt.

Publisert: 10. juli 2024 kl. 12.01

Jaktlederkurset omhandler lovgivningen og går gjennom de oppgaver som skal tilligge jaktleder. I tillegg får deltageren innføring i ettersøk med praktisk arbeid på skuddplass, rolleavklaringer, arbeidsoppgaver og diskusjonstemaer fra aktuelle situasjoner og jaktrealistisk skytetrening på aktuelle mål og avstander.

Kurset er spennende og lærerikt for alle medlemmer av et jaktlag siden det tar opp aktuelle problemstillinger og tema som er relevant for mange flere enn bare jaktlederen. Det kan derfor være lurt å stille to personer fra hvert lag, eksempelvis hundefører, nestleder eller et annet medlem av jaktlaget sammen med jaktleder​. Eller bare de som har lyst til å lære mer om jaktledelse, ettersøk, jaktlovgivning eller annet.

Begrenset med plasser, men noen ledige finnes fortsatt så vær rask om du ønsker å delta.

Mer informasjon og påmelding finner du her.