Jegerprøvecamp 23.-28. juni

Trenger du å få tatt jegerprøven før jakta begynner i høst? I løpet av bare ei liten uke får du et fullverdig jegerprøvekurs. Reis til Jakt- og Fiskesenteret og dra hjem igjen - fiks ferdig til å delta på jakt!

Publisert: 03. juni 2024 kl. 14.13

Jegerprøvecampen vår setter fokus på hvorfor vi jakter, ulike våpen- og ammunisjonstyper, jakthundgrupper, jaktformer, håndtering av felt vilt, jaktbare arter, etc. Du får i tillegg demonstrert og praktisert sikker våpenbehandling og ikke minst blir du opplært i hva som er human jaktutøvelse. Vi bruker alle fasilitetene her på senteret, med blant annet slakteri, felleløype, skytebane og skytesimulator i kurset. Vi gjør unna hver av de 9 samlingene i løpet av ei liten uke, og den uka består av en god blanding av teori og praksis. Eksamen gjennomføres fredag ettermiddag siste dag av kurset. 

Campdelen er lagt opp for ungdommene med soving på sovesal som på en skikkelig sommerleir, ta med madrass eller liggeunderlag. Erfarne campledere er nattvakter, holder styr på de som bor her og finner på spennende aktiviteter og morro på kveldene. Voksne må ordne seg egen overnatting. 

Høsten kommer fortere enn du aner – ta jegerprøvekurset ved Jakt- og Fiskesenteret! Mer informasjon og påmelding finner du HER.