LAST CALL! Forlenget påmeldingsfrist 5.-7. mai

SISTE SJANSE! Vi har forlenget påmeldingsfristen på alle tre kursene helga 5.-7. mai. Ny frist er nå onsdag 26. april for kursene Hagleinstruktør trinn II, Jakthundinstruktør trinn II og Ettersøk instruktør. Alle kursene kommer til å bli avholdt, men vi har en del ledige plasser.

Publisert: 22. april 2023 kl. 18.26

Vi ønsker oss flere deltagere på de tre kursene helga 5.-7. mai. Så gikk du glipp av fristen som var fredag 21. april så har du fortsatt muligheten til å slenge deg med på et av kursene denne helga. Dette er helga for instruktører. Enten det er på hund, ettersøk eller hagleskyting.

Hagleinstruktør del II er videreutviklingskurset for alle som allerede er utdannet hagleinstruktører. Eller for deg som vil ha ei helg med mye spennende skyting. Her er kommer noen av Norges beste hagleskyttere å hjelper deg til å bli en bedre skytter og en bedre instruktør. Mer informasjon og påmelding finner du her: Hagleinstruktør del II 5.-7. mai - Jakt- og Fiskesenteret (njff.no)

Jakthundinstruktør del II er tilsvarende videreutviklingskurs for de som er instruktører på hund. For alle som er instruktører innenfor grenene aversjon, ettersøk og dressur. Et svært spennende kurs som har mål om å gjøre instruktøren enda bedre på hundeforståelse og er proppfullt av faglig påfyll for alle type instruktører. Mer informasjon og påmelding finner du her: Jakthundinstruktør trinn II 5.-7. mai - Jakt- og Fiskesenteret (njff.no)

Ettersøk instruktørkurs er kurset for deg som vil lære og lære bort trening av ettersøkshund. Har du tatt jakthund grunnkurs fra før så kan du gå videre og spesialisere deg som instruktør på ettersøkshund. Da kan du holde ettersøk grunnkurs eller tilsvarende sportrening i egen lokalforeninger eller klubb. Mer informasjon og påmelding finner du her: Ettersøk instruktør 5.-7. mai - Jakt- og Fiskesenteret (njff.no)

Så her er absolutt siste sjans til å få med seg et av disse kursene. Har du spørsmål så ta gjerne kontakt med oss på telefon eller epost.