
Alt-i-ett enchiladas på primusen
Enchiladas er en meksikansk rett som består av fylte og gratinerte maistortilla. Vi har laget en vill vri der du rører alle ingrediensene sammen på primusen. Alt-i-ett enchiladas på primusen er en lettvint smaksbombe på tur.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Alt-i-ett enchiladas på primusen:
0.5 stk
løk
1 stk
rød paprika
400 g
kjøttdeig av elg
150 g
mais
400 g
knuste tomater
1 pk
enchiladakrydder
2 dl
ris
4 stk
små maistortillalefser
250 g
revet ost
Utstyr som anbefales:
- 1 mellomstor matboks
- 1 primus
- 1 gass
- 1 lighter/fyrstikker
- 1 sleiv
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Kutt løk og paprika i strimler.
Varm opp en stekepanne med smør og fres kjøttdeigen et par minutter. Ha i løk, paprika og mais, og stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Tilsett de knuste tomatene og enchiladakryddderet, og la det koke til sausen er noe kokt inn. Rør inn risen.
Ha det over i en matboks. Del tortillalefsene i små trekanter og pakk det med deg. Ta med revet ost og pakk sekken.
Dette gjør du på turen:
Ha litt smør i en litt dyp stekepanne ha i tortillafsebitene og tilsett kjøttmiksen. La det surre til det er gjennomvarmt.
Tilsett osten og la det stå på lav bluss til osten har smeltet. Du kan godt servere enchiladas med litt rømme og salsa om du ønsker.