Alt-i-ett frokost på primusen

Alt-i-ett frokost på primusen gjør turen ekstra bra. Her har du i det du måtte ønske rett i stekepanna, og nyter frokosten med en deilig kopp kaffe.

Enkel50 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Alt-i-ett frokost på primusen:

6 stk

små poteter

0.5 stk

løk

0.5 stk

rød paprika

2 ss

grillkrydder

1 ts

pepper

100 g

reinsdyrpølse

2 ss

smør

4 stk

egg

1 boks

tomatbønner

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

Utstyr som anbefales:  

1 mellomstor matboks
1 primus
1 gass
1 lighter/fyrstikker
1 stekspade/sleiv

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

Kok potetene møre og del dem i mindre biter. Del løk og paprika i strimler og reinsdyrpølse i skiver. Ha alt over i en matboks og pakk sekken sammen med egg, tomatbønner og smør.

Dette gjør du på turen:

 

Varm opp en stekepanne med smør på primusen på middels bluss. Fres først potetbitene, løk og paprika. Ha på grillkrydder pepper, og stek grønnsakene til de er gylne. Tilsett tomatbønnene og rør det godt sammen.

 

 

Sett blussen på lavt, og knekk til slutt eggene på topp. Frokosten er ferdig når eggene er ferdigstekt. Krydre med salt og pepper og server gjerne med brød til.

Flere oppskrifter med turmat