
Alt-i-ett frokost på primusen
Alt-i-ett frokost på primusen gjør turen ekstra bra. Her har du i det du måtte ønske rett i stekepanna, og nyter frokosten med en deilig kopp kaffe.
Enkel•50 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Alt-i-ett frokost på primusen:
6 stk
små poteter
0.5 stk
løk
0.5 stk
rød paprika
2 ss
grillkrydder
1 ts
pepper
100 g
reinsdyrpølse
2 ss
smør
4 stk
egg
1 boks
tomatbønner
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
Utstyr som anbefales:
1 mellomstor matboks
1 primus
1 gass
1 lighter/fyrstikker
1 stekspade/sleiv
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Kok potetene møre og del dem i mindre biter. Del løk og paprika i strimler og reinsdyrpølse i skiver. Ha alt over i en matboks og pakk sekken sammen med egg, tomatbønner og smør.
Dette gjør du på turen:
Varm opp en stekepanne med smør på primusen på middels bluss. Fres først potetbitene, løk og paprika. Ha på grillkrydder pepper, og stek grønnsakene til de er gylne. Tilsett tomatbønnene og rør det godt sammen.
Sett blussen på lavt, og knekk til slutt eggene på topp. Frokosten er ferdig når eggene er ferdigstekt. Krydre med salt og pepper og server gjerne med brød til.