MENY hamburgermeny Close-menu button

Alt-i-ett frokost på primusen

Alt-i-ett frokost på primusen gjør turen ekstra bra. Her har du i det du måtte ønske rett i stekepanna, og nyter frokosten med en deilig kopp kaffe.

Vi har brukt kokte poteter, tomatbønner, reinsdyrpølse, løk, paprika og egg. Forbered så mye som mulig hjemme, så kan du bare ha det over i en matboks og pakke sekken sammen med resten av ingrediensen. Enklere blir det ikke å ta med gourmetfrokost på tur.

Utstyr som anbefales: 

1 mellomstor matboks
1 primus
1 gass
1 lighter1 stekspade/sleiv

Oppskrift
Alt-i-ett frokost på primusen

Ingredienser
4 personer:

6 små poteter
0.5 stk løk
0.5 stk paprika
2 ss grillkrydder
1 ts pepper
100 gr reinsdyrpølse
2 ss smør
4 egg
1 boks tomatbønner
Salt/pepper

Slik gjør du:

Forberedelser hjemme:

  1. Kok potetene møre og del dem i mindre biter. Del løk og paprika i strimler og reinsdyrpølse i skiver. Ha alt over i en matboks og pakk sekken sammen med egg, tomatbønner og smør.

På tur:

  1. Varm opp en stekepanne med smør på primusen på middels bluss. Fres først potetbitene, løk og paprika. Ha på grillkrydder og pepper, og stek grønnsakene til de er gylne. Tilsett tomatbønnene og rør det godt sammen.
  2. Sett blussen på lavt, og knekk til slutt eggene på topp. Frokosten er ferdig når eggene er ferdigstekt.