Baconsmør smaker helt nydelig til hvit fisk. Dette er en superenkel saus som ikke bare er god på smak, men som også er rask å lage.

Baconsmør

Baconsmør smaker helt nydelig til hvit fisk. Dette er en superenkel saus som ikke bare er god på smak, men som også er rask å lage.

Enkel15 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Baconsmør:

150 g

baconbiter

200 g

smør

25 g

pinjekjerner

Tips:

Om du ønsker mer smak i baconsmøret kan du tilsette for eksempel 1 ss sitronsaft eller 1 ss soyasaus. Litt finhakket sjalottløk, salt og pepper gir også mer smak. 

Slik gjør du:

Baconsmør:

Varm opp en stekepanne på høy varme og fres baconet til det er sprøstekt. Tilsett pinjekjernene underveis. 

Brun smøret til det er nøttebrunt i en liten kjele.

Bland inn bacon og pinjekjerner i smøret. 

Tips:

Om baconsmøret blir stående vil det stivne. Men det er bare å varme det opp igjen før servering. 

En god saus er med på å gi måltidet en ekstra god smaksopplevelse. Den binder rett og slett retten sammen. Vi har samlet alle våre sauser, og håper du finner en som passer til det du har tenkt til å lage.

Gode sauser til vilt og fisk

En god saus er med på å gi måltidet en ekstra god smaksopplevelse. Den binder rett og slett retten sammen. Vi har samlet alle våre sauser til vilt og fisk, og håper du finner en som smaker.

Her finner du oppskriftene External-link icon