Ta med bolognese på tur. Enklere blir det ikke. Lag ferdig alt hjemme og ha bolognesen over i en matboks. Ta med litt ost og primusen, og nyt turen.

Bolognese på tur

Ta med bolognese på tur. Enklere blir det ikke. Lag ferdig alt hjemme og ha bolognesen over i en matboks. Ta med litt ost og primusen, og nyt turen.

Publisert: 19. februar 2022 kl. 07.00

Sist oppdatert: 18. februar 2022 kl. 10.23

Oppskrift
Bolognese på tur

Ingredienser
4 personer:

1 stk løk
1 fedd hvitløk
1 ss smør
400 gr kjøttdeig av elg
2 bokser knuste tomater
1 ss tomatpuré
1 neve frisk basilikum
1 ts salt
1 ts pepper
Utstyr:
1 matboks
Primus
Ligher
Sleiv

Slik gjør du:

Hjemme:

  1. Finhakk løk og hvitløk.
  2. Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres løken og hvitløken til løken er blank.
  3. Tilsett kjøttdeigen, og fres videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. krydre med salt og pepper underveis.
  4. Ha i basilikum, knuste tomater og tomatpuré. La det putre i 10 minutter på lav varme.
  5. kok spaghetti etter anvisning på pakken.
  6. Bland kjøttsausen og spaghetti godt sammen, og ha det over i en matboks. Ta med revet ost og primusen, og kom deg på tur.

På tur:

  1. Fyr opp primusen på lav varme, og ha bolognesen i en kjele. Ha i revet ost og rør den inn i bolognesen.
  2. La bolognesen putre til den er gjennomvarm.
bolognese primus tur.jpg