
Bolognese på tur
Ta med bolognese på tur. Enklere blir det ikke. Lag ferdig alt hjemme og ha bolognesen over i en matboks. Ta med litt ost og primusen, og nyt turen.
Publisert: 19. februar 2022 kl. 07.00
Sist oppdatert: 18. februar 2022 kl. 10.23
Oppskrift
Bolognese på tur
Ingredienser
4 personer:
1 stk løk
1 fedd hvitløk
1 ss smør
400 gr kjøttdeig av elg
2 bokser knuste tomater
1 ss tomatpuré
1 neve frisk basilikum
1 ts salt
1 ts pepper
Utstyr:
1 matboks
Primus
Ligher
Sleiv
Slik gjør du:
Hjemme:
- Finhakk løk og hvitløk.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres løken og hvitløken til løken er blank.
- Tilsett kjøttdeigen, og fres videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. krydre med salt og pepper underveis.
- Ha i basilikum, knuste tomater og tomatpuré. La det putre i 10 minutter på lav varme.
- kok spaghetti etter anvisning på pakken.
- Bland kjøttsausen og spaghetti godt sammen, og ha det over i en matboks. Ta med revet ost og primusen, og kom deg på tur.
På tur:
- Fyr opp primusen på lav varme, og ha bolognesen i en kjele. Ha i revet ost og rør den inn i bolognesen.
- La bolognesen putre til den er gjennomvarm.
