MENY hamburgermeny Close-menu button
Sommerens favorittdessert er bringebærgele med en liten tvist. Vi har nemlig blandet den med vaniljekesam. Med vaniljesaus  og friske bær er dette verdens enkleste dessert.

Bringebærgele med friske bær

Sommerens favorittdessert er bringebærgele med en liten tvist. Vi har nemlig blandet den med vaniljekesam. Med vaniljesaus og friske bær er dette verdens enkleste dessert.

Publisert 01. august 2022 kl. 09.01

Oppskrift
Bringebærgele med friske bær

Oppskrift
4 personer:

5 dl vann
1 pk bringebærgele
2 ss vaniljekesam
150 gr bringebær
5 dl vaniljesaus
4 stk vinglass
Sitronmelisse

Slik gjør du:

  1. Kok opp vannet. Ha i gelepulveret og rør det godt sammen til pulveret har smeltet. 
  2. Ta kjelen av platen og la geleen avkjøle seg i romtemperatur. Ikke avkjøl i kjøleskapet, da vil den begynne å stivne.
  3. Når geleen er avkjølt/lunka røres vaniljekesamen inn. Pass på at alt er godt blandet.
  4. Ta frem fire små vinglass og fyll glassene med geleen. Sett de i kjøleskapet slik at geleen stivner. 

    Denne desserten er det smart å lage kvelden før man skal servere den.
     
  5. Rett før servering has bringebær på topp. Avslutt med vaniljesaus og litt sitronmeliss. 
     

Så er det bare å nyte en frisk og deilig dessert.

Flere oppskrifter med bær: