MENY hamburgermeny Close-menu button
Elghakk er en lettvint klassiker som serveres mange steder i landet. Det finnes flere variasjoner av retten, men ingredienser som elgkjøtt, poteter og gulrøtter er et must.

Elghakk

Elghakk er en lettvint klassiker som serveres mange steder i landet. Det finnes flere variasjoner av retten, men ingredienser som elgkjøtt, poteter og gulrøtter er et must.

Oppskrift
Elghakk

Ingredienser
4 personer:

1 stk løk
2 ss smør
600 gr kjøttdeig av elg
1 ts salt
1 ts pepper
6 stk poteter
2 stk gulrot
6 dl kjøttkraft
1 ts tørket timian
1 stk laurbærblad

Slik gjør du:

  1. Del løken i små biter.
  2. Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme og fres løken til den er blank. Ha i kjøttdeig, salt og pepper, og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt. 
  3. Skrell potetene og gulrøttene og del dem i små terninger. Ha det over i en gryte sammen med kjøttdeigen og hell på kjøttkraft. Ha i laurbærblad og timian, og la det putre på lav varme til grønnsakene er møre.