MENY hamburgermeny Close-menu button
Leter du etter tilbehør til grillet viltkjøtt? Prøv fylt sopp på grillen. Det smaker helt nydelig.

Fylt sopp på grillen

Leter du etter tilbehør til grillet viltkjøtt? Prøv fylt sopp på grillen. Det smaker helt nydelig.

Publisert 09. mai 2022 kl. 13.42

Oppskrift
Fylt sopp på grillen

Ingredienser
4 porsjoner:

12 mellomstore sjampinjong
3 dl revet ost
6 cherrytomater
Salt/pepper

Slik gjør du:

  1. Fjern stilkene på sjampinjongene. Fyll hullene med revet ost og ha på litt salt og pepper.
  2. Del cherrytomatene i to og legg en halvdel på hver av sjampinjongene.
  3. Grilles på direkte varme i ca. 10 minutter med lokket på til osten har smeltet og sjampinjongen er gyllene.

Tips:

Du kan også fylle soppen med pesto, pinjekjerner, finhakket purre eller løk og ost som cheddar, parmesan og mozzarella.