
Gratinerte viltpølser i brød
Gratinerte viltpølser i brød med fersk mozzarella, cherrytomater og aioli smaker helt nydelig. Vi har brukt hjemmelagde viltpølser, men du kan fint bruke ferdiglagde også.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Gratinerte viltpølser i brød :
1 ss
smør
8 stk
viltpølser
2 stk
fersk mozzarella
4 stk
cherrytomater
8 stk
pølsebrød
4 ss
aioli
Viltpølser:
Her finner du oppskrift på viltpølser.
Slik gjør du:
Gratinerte viltpølser i brød :
Sett på grillen på stekeovnen.
Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme og fres viltpølsene til de er gylne.
Del mozzarellaen i skiver og deretter skivene i to. Del cherrytomatrene i skiver. Lag tre snitt i pølsene på tvers og legg en skive mozzarella og en skive cherrytomat i hvert snitt.
Smør aioli i pølsebrødene og legg viltpølsene i hvert sitt brød. Sett de på midterste rille i stekeovnen og stek under grillen til de er gylne og osten har smeltet.