Kantarellsmør

Kantarellsmør er så enkelt å godt. Alt du trenger er et nystekt rundstykke eller en toasted brødskive og et tykt lag med det nøtteaktige og fløyelsmyke smøret.

Enkel60 min

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Kantarellsmør:

300 g

kantareller

200 g

smør

0.5 ts

salt

0.5 ts

hvitmalt pepper

Slik gjør du:

Kanatrellsmør:

Finhakk kantarellene og fres dem i en tørr stekepanne på middels høy varme.

 

Tilsett 100 gr smør, og ta stekepannen av kokeplaten. La smøret smelte.

Rør inn resten av smøret, og krydre med salt og pepper

 

Tips:

Om man ønsker mer smak kan både timian, estragon, rosmarin, hvitvinseddik, hvitløk eller chili tilsettes.

Ha kantarellsmøret over på et glass og sett det kaldt til det stivner.

Flere oppskrifter med sopp finner du her