Matmuffins er perfekt turmat Ikke bare er de enkle å pakke med, men de smaker også veldig godt. Dette er perfekt niste enten man skal på  fisketur eller på jakt.

Matmuffins på tur

Matmuffins er perfekt turmat. Ikke bare er de enkle å pakke med, men de smaker også veldig godt. Dette er perfekt niste enten man skal på fisketur eller på jakt.

Enkel40 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Matmuffins på tur:

1 ss

smør

200 g

kjøttdeig av elg

220 g

sammalt hvetemel

100 g

siktet hvetemel

2 ts

bakepulver

0.5 ts

salt

4 dl

flytende maragarin

3 dl

melk

3 stk

egg

8 stk

cherrytomater

0.5 stk

paprika

2 stilker

vårløk

100 g

revet cheddar

16 stk

muffinsformer

Slik gjør du:

Matmuffins på tur:

 

Varm opp stekeovnen til 180 grader.

 

Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme og fres kjøttdeigen til den er gjennomstekt. 

Bland sammen sammalt hvetemel, siktet hvetemel, bakepulver og salt i en bakebolle.

Ha flytende margarin over i en bolle. Tilsett melk og egg i bollen, og visp det godt sammen.

Finhakk tomater, paprika og vårløk. Bland alt godt sammen, og ha røren over i muffinsformene. Topp med revet cheddar. 

Stek matmuffinsene på midterste rille i stekeovnen i cirka 13 minutter. Bruk gjerne en bakepinne for å sjekke om de er ferdige. 

 

La matmuffinsene avkjøle seg noe, pakk dem i en matboks og kom deg ut på tur.

Flere oppskrifter med turmat