MENY hamburgermeny Close-menu button

Nachos på primusen

Ta med fredagstacoen til fjells. Nachos på primusen med deilig kjøttdeig av vilt smaker helt nydelig og er veldig enkelt å lage.

Med mager og smakfull kjøttdeig av for eksempel elg, hjort eller rådyr, kan du enkelt bytte ut pølsene med en mer spennende og smakfull middag på tur. Ekstra lettvint blir det om du steker ferdig kjøttet hjemme og tar med ferdigrevet ost. Du kan selvsagt steke kjøttet på primusen også.​

Tilbehør til nachos

Om du vil servere ekstra tilbehør ved siden av passer det godt med for eksempel salat, jalapeños, tomater, mais og ananas. Rømme og salsa er selvsagt, mens mange også ønsker guacamole.

Utstyr som anbefales:  

  • 1 matboks 
  • Sleiv /stor klype
  • Primus med gryte  
  • Gass  
  • Lighter  
nachos.jpg

Oppskrift
Nachos på primusen

Ingredienser
4 porsjoner:

0.5 stk løk
1 ss smør
600 gr kjøttdeig/karbonadedeig
1 pk tacokrydder
1 ss smør
1 pose nachos
220 gr revet ost
1 glass salsa
3 dl rømme

Slik gjør du:

Forberedelser hjemme:

  1. Kutt løken i små biter.
  2. Ha smør i en stekepanne og stek kjøttdeigen/karbonadedeigen sammen med løken.
  3. Når kjøttet er ferdigstekt tilsetter du tacopulver etter anvisning på pakken.
  4. Ha kjøttmiksen over i en matboks og pakk sekken.

På tur:

  1. Ha litt smør i bunnen av primuskjelen. Sett blussen på lav varme slik at nachosen ikke svir seg. Legg lagvis kjøttmiks, ost og nachos. Legg også nachos langs kantene.
  2. Legg på lokk og la nachosen stå på lav varme til osten er smeltet.
  3. Server med rømme og salsa, eventuelt med annet tilbehør om man ønsker.​​
Nachos på tur.jpg
Taco14.jpg