MENY hamburgermeny Close-menu button
Omelett i pose på primusen er ikke bare lettvint turmat, her har du også mulighet til å lage individuelle omeletter der alle kan velge sitt favorittfyll. Posene kan navnes og alle kan nyte det de liker aller best.

Omelett i pose på primusen

Omelett i pose på primusen er ikke bare lettvint turmat, her har du også mulighet til å lage individuelle omeletter der alle kan velge sitt favorittfyll. Posene kan navnes og alle kan nyte det de liker aller best.

Publisert 12. april 2022 kl. 10.33

Oppskrift
Omelett i pose på primusen

Ingredienser
4 personer:

1 stk paprika
2 stk vårløk
16-20 skiver speket elgpølse
8 egg
2 dl revet ost
Salt/pepper
4 stk plastposer med lukking som tåler kokende vann. Det finnes flere typer glidelåsposer og zip lock-poser som egner seg. 
 

Slik gjør du:

Hjemme:

  1. Finhakk paprika, vårløk og elgpølse.
  2. Ha to egg, revet ost og grønnsaker i hver pose. Krydre med salt og pepper, og rist posene godt.
  3. Forslag til annet fyll i omeletten: Restekjøtt, løk, tomater, sopp, poteter, purre, bacon, pølse
  4. Ha posene i en matboks, pakk sekken og kom deg på tur.

OBS: Det er viktig at du sjekker om posene du skal bruke tåler kokende vann. 

På tur:

  1. Fyr opp en kjele med vann på primusen på middels sterk varme.
     
    omelett-2.jpg

     

  2. Ha posene med omelett i kjelen. Det kan hende du kun har plass til to av gangen, det kommer an på hvor stor kjelen er.
  3. La posene ligge i cirka 12-15 minutter.
     
    omelett-3.jpg

     

  4. Åpne posen og ta ut omeletten. Server gjerne med litt godt brød