Omelett i pose på primusen er ikke bare lettvint turmat, her har du også mulighet til å lage individuelle omeletter der alle kan velge sitt favorittfyll. Posene kan navnes og alle kan nyte det de liker aller best.

Omelett i pose på primusen

Omelett i pose på primusen er ikke bare lettvint turmat, her har du også mulighet til å lage individuelle omeletter der alle kan velge sitt favorittfyll. Posene kan navnes og alle kan nyte det de liker aller best.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Omelett i pose på primusen:

1 stk

paprika

2 stilker

vårløk

15 skiver

speket elgpølse

8 stk

egg

2 dl

revet ost

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

Utstyr som anbefales:  

Primus
Gass
Lighter/fyrstikker
4 stk plastposer med lukking som tåler å varmebehandles. Det finnes flere typer glidelåsposer og zip lock-poser som egner seg. 
 

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

 

Finhakk paprika, vårløk og elgpølse.

 

Ha to egg, revet ost og grønnsaker i hver pose. Krydre med salt og pepper, og rist posene godt.

Forslag til annet fyll i omeletten:

Restekjøtt, løk, tomater, sopp, poteter, purre, bacon, pølse

 

Ha posene i en matboks, pakk sekken og kom deg på tur.

OBS:

Det er viktig at du sjekker om posene du skal bruke tåler å varmebehandles.

Dette gjør du på turen:

Fyr opp en kjele med vann på primusen på middels sterk varme.
 

omelett-2.jpg

 

Ha posene med omelett i kjelen. Det kan hende du kun har plass til to av gangen, det kommer an på hvor stor kjelen er.

La posene ligge i cirka 12-15 minutter.

omelett-3.jpg

 

Åpne posen og ta ut omeletten. Server gjerne med litt godt brød.

Flere oppskrifter med turmat