
Pizzasnurrer på primusen
Pizzasnurrer på primusen kommer til å bli en favoritt på turmatlisten. Med nydelig reinsdyrmedaljong og pesto med masse mozzarella, er dette både smakfull og lettvint turmat.
Publisert 13. oktober 2021 kl. 11.30
Oppskrift
Pizzasnurrer på primusen
Ingredienser
4 personer:
150 gr reinsdyrmedaljong
Salt/pepper
1 ss smør
0.5 stk rødløk
1 ferdig pizzabunn
1 dl pesto
1 neve Pinjekjerner
110 gr revet mozzarella
Smør (til steking)
Utstyr:
Primus
Gass
Stekepanne
Lighter
Kniv
Stekespade/klype
Slik gjør du:
Forberedelser hjemme:
- Krydre reinsdyrmedaljongen med salt og pepper.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme med smør, og fres reinsdyrmedaljongen til den har fått en fin stekeskorpe på begge sider. La den hvile før du deler den i tynne skiver.
- Finhakk rødløken.
- Brett ut den ferdige pizzadeigen og la bakepapiret ligge under. Bred et lag med pesto på topp. Ha på mozzarella, pinjekjerner, rødløk og skivene med reinsdyrmedaljong.
- Rull pizzadeigen tett sammen og pakk den inn i bakepapiret. Ha den i en brødpose og pakk den med i sekken.

På tur:
- Del pizzapølsen i skiver på cirka 2 cm.
- Varm opp primusen på middels lav varme med smør i stekepannen.
- Ha pizzasnurrene over i stekepannen. Det er lurt å legge de langs kanten da den sterkeste varmen er i midten. Legger du en pizzasnurr i midten, blir den fort svidd før den er gjennomstekt. Snu pizzasnurrene når de begynner å bli gylne. Bruk gjerne lokk for å få de gjennomstekt, men pass på at varmen ikke er for høy.

