Pytt-i-panne av restemat er perfekt til lunsj. Det beste er at du får brukt opp restene, for eksempel fra stek eller biff med poteter.

Pytt-i-panne av restemat

Pytt-i-panne av restemat er perfekt til lunsj. Det beste er at du får brukt opp restene, for eksempel fra stek eller biff med poteter.

Enkel20 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Pytt-i-panne av restemat:

0.5 stk

løk

0.5 stk

paprika

4 stk

poteter

300 g

viltkjøtt

1 ss

smør

1.5 ss

grillkrydder

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

Tips:

Mengden grønnsaker og kjøtt i oppskriften er ikke førende. Ta det du har, og legg til det du ønsker. Smak deg frem med krydderet.

Slik gjør du:

Slik gjør du:

Del opp løk og paprika i små biter.

Del poteter og kjøtt i mellomstore biter.

restemat.jpg

 

Varm opp en stekepanne med smør på middels varme og fres først løken og paprikaen til løken er blank. 

Ha potetene og kjøttet over i stekepanna, og fres til det er gjennomvarmt. Krydre med grillkrydder, salt og pepper. 

Tips:

Server gjerne med et speilegg, toast og litt ketchup.