
Quesadilla med viltpølse
Lag gjerne quesadilla med viltpølse på grillen, og da anbefales det å ha aluminiumsfolie under. Vi har brukt hjemmelagde viltpølser, men du kan selvsagt bruke alle slags pølser. Ta det du har.
Enkel•30 m in
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Quesadilla med viltpølse :
1 ss
smør
8 stk
viltpølser
8 stk
små tortillalefser
200 gr
revet cheddar
1 glass
salsa
3 dl
rømme
1 pose
ruccula
Tips:
Her finner du oppskrift på viltpølser.
Slik gjør du:
Quesadilla med viltpølse :
Varm opp en stekepanne på middels høy varme med smør og fres viltpølsene til de er gjennomvarme og gylne.
Ha et par never revet cheddar på fire av tortillalefsene. Legg en tortillalefse på topp på hver av dem. Varm opp en stekepanne på middels varme, og stek dem i et par minutter på hver side.
Ha tortillalefsene over på en fjøl. Bre et lag salsa på topp og ha en pølse på hver tortillalefse. Rull dem sammen og fres på hver side i stekepannen.
Server gjerne med litt ruccula og rømme.