
Rådyrwrap
Rådyrwrap smaker aller best med grillet eller langtidsstekt kjøtt. Med en miks av en litt hot tyttebærrømme, sopp og meksikanske smaker blir dette en fulltreffer.
Publisert: 09. august 2023 kl. 12.18
Sist oppdatert: 10. august 2023 kl. 09.48
Oppskrift
Rådyrwrap
Ingredienser
4 personer:
600 gr rådyrkjøtt
1 stk løk
150 gr sopp
1 ss olje
380 gr sorte bønner (i lake)
Salt/pepper
1 ss spisskummen
0.5 stk paprika
Tyttebærrømme
8 blader hjertesalat
8 små lefser
1 neve tyttebær
Slik gjør du:
- Denne rådyrwrapen smaker aller best om du har kjøtt fra helgrillet rådyr. Ved helgrilling er det godt å ha på marinade og gi den god tid. Du kan også bruke restekjøtt om du har det.
Fyll:
- Del løk og sopp i skiver.
- Varm opp en stekepanne med olje på middels høy varme, og fres løken og soppen til den er gyllen.
- Tilsett de sorte bønnene og krydre med salt, pepper og spisskummen, og fres til bønnene er myke.
- Del paprikaen i tynne skiver og tilsett fyllet.
- Ha hjertesalat, fyll og kjøtt toppet med tyttebærrømme og noen tyttebær på hver tortillalefse. Rull sammen og nyt.