Rådyrwrap smaker aller best med grillet eller langtidsstekt kjøtt. Med en miks av en litt hot tyttebærrømme, sopp og meksikanske smaker blir dette en fulltreffer.

Rådyrwrap

Rådyrwrap smaker aller best med grillet eller langtidsstekt kjøtt. Med en miks av en litt hot tyttebærrømme, sopp og meksikanske smaker blir dette en fulltreffer.

Publisert: 09. august 2023 kl. 12.18

Sist oppdatert: 10. august 2023 kl. 09.48

Oppskrift
Rådyrwrap

Ingredienser
4 personer:

600 gr rådyrkjøtt
1 stk løk
150 gr sopp
1 ss olje
380 gr sorte bønner (i lake)
Salt/pepper
1 ss spisskummen
0.5 stk paprika
Tyttebærrømme
8 blader hjertesalat
8 små lefser
1 neve tyttebær

Slik gjør du:

  1. Denne rådyrwrapen smaker aller best om du har kjøtt fra helgrillet rådyr. Ved helgrilling er det godt å ha på marinade og gi den god tid. Du kan også bruke restekjøtt om du har det.

Fyll:

  1. Del løk og sopp i skiver.
  2. Varm opp en stekepanne med olje på middels høy varme, og fres løken og soppen til den er gyllen.
  3. Tilsett de sorte bønnene og krydre med salt, pepper og spisskummen, og fres til bønnene er myke.
  4. Del paprikaen i tynne skiver og tilsett fyllet. 
  5. Ha hjertesalat, fyll og kjøtt toppet med tyttebærrømme og noen tyttebær på hver tortillalefse. Rull sammen og nyt.