
Reinsdyrbiff på bålet
En rosastekt reinsdyrbiff på bålet med stekte grønnsaker og tyttebærrømme er selve gourmetvarianten av turmat. Ikke bare smaker det godt, det er lettvint også.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Reindyrbiff på bålet:
600 g
mørbrad eller flatbiff av reinsdyr
1 ts
salt
1 ts
pepper
1 stk
brokkoli
150 g
blandet sopp
600 g
perlepoteter
280 g
rørte tyttebær
3 dl
rømme
2 ss
smør
Utstyr som anbefales:
- To matbokser
- Stekepanne til bålet
- Klype/stekespade
- Ved
- Lighter/fyrstikker
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Krydre reinsdyrbiffene med salt og pepper.
Finskjær rødløk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i middels store biter.
Kok potetene til de er møre.
Bland sammen de rørte tyttebærene og rømmen.
Dette gjør du på turen:
Ha smør i stekepanna og stek reinsdyrbiffene på bålet til de er medium stekt og har en fin stekeskorpe. Legg de til side.
Ha grønnsakene over i stekepanna og fres til de er gylne. Server reinsdyrbiff og grønnsaker sammen med tyttebærrømme.
