MENY hamburgermeny Close-menu button
Ta bålkos og s'more til nye høyder med denne søte og deilige desserten. En stekepanne som bugner av både marshmallows, brownies, bringebær, peanøtter og sjokoladebiter kommer garantert til å både imponere og falle i smak.

S'mores på bålet

Ta bålkos og s'more til nye høyder med denne søte og deilige desserten. En stekepanne som bugner av både marshmallows, brownies, bringebær, peanøtter og sjokoladebiter kommer garantert til å både imponere og falle i smak.

Publisert 07. april 2022 kl. 08.39

Oppskrift
S'more på bålet

Ingredienser
4 personer:

1 pose store marshmallows
150 gr sjokoladebiter
150 gr peanøtter
150 gr brownies i små biter
150 gr bringebær
Aluminiumsfolie

Slik gjør du:

Hjemme:

  1. Du kan både bruke hjemmelaget og kjøpt brownies. Cookies eller annen kjeks kan også brukes i stedet for brownies.
  2. Ha alle ingrediensene over i en pose eller i en matboks. Det kan være greit å ha bringebærene i en egen matboks da de fort kan bli most.
  3. Pakk sekken og husk å ta med litt aluminiumsfolie.
     
    smores-4.jpg

     

På tur:

  1. Fyr opp bålet. Bruk enten en rist bygg opp med litt steiner ved siden av bålet slik at du kan varme opp s’morsen på indirekte varme. Da unngår du at den svir seg.
  2. Ha litt aluminiumsfolie i bunnen av en stekepanne.
  3. Fordel marshmallows, sjokoladebiter, peanøtter, brownies og bringebær i stekepannen. Det skal bugne.
  4. La s'morsen varmes opp på indirekte varme til sjokoladen begynner å smelte og marshmallowsen begynner å bli gyllen. Snu stekepannen jevnlig.
     
    smores-2.jpg